Affärsområden

;

Flexibilitet

;

Kvalité

;

Service

;

Expertis

Nyförsäljning

Vi erbjuder tillgång till ett av marknadens bredaste sortiment med det senaste inom Skandinavisk design och internationella varumärken till rätt pris kombinerat med personlig service.

Återbruk

Vi har ett stort utbud av återbrukade kontorsmöbler och kontorsinredning från de flesta leverantörer till förmånliga priser. Alla våra produkter är funktionella, av hög kvalitet, fräscha och genomgångna.

Uthyrning

Hos kontorsmiljö har ni möjlighet att hyra kompletta kontorsplatser eller enkilda produkter som kontorsstolar och bord i allt från en dag och upp till flera år. Fördelarna med att hyra är många, men framförallt kan ni styra och t o m sänka era inredningskostnader. Ni undviker att låsa onödiga delar av ert kapital och bibehåller på så vis företagets likviditet.

4,7 Google reviews

Johan Schön

Jag uppleverar att ni/du svarar upp snabbt på våra behov, gärna kommer ut på plats för att säkerställa att ni uppfattat behovet korrekt.

Martinsson Elektronik

Malena Karlsson

Otroligt trevlig personal. Strålande service, snabba leveranser. Finns alla önskvärda prisnivåer. Bra tillgång till begagnade alternativ.

Sesami

Linda Forsberg

Fantastiskt duktig personal! Stort utbud av kontorsmöbler och kontorsstolar. Trevligt showroom där man kan kika på allt. Snabb leverans!