Återbruk / Second hand

Återbruk kontorsmöbler

Hos Kontorsmiljö tror vi att framtidens arbetsplats är både modern och miljömedveten. Vår satsning på återbruk kontorsmöbler är en del av detta engagemang, där vi kombinerar hållbarhet med funktion och stil.

Vårt mål är att minska miljöpåverkan samtidigt som vi erbjuder högkvalitativa, hållbara lösningar till våra kunder.

Letar du efter ny inredning?

Tänk smart, tänk återbruk

I vår 2500kvm utställning har vi återbrukade kontorsmöbler från de flesta kända kvalitetsmärken. Allt från Malmstolen, Officeline, Ullman, Håg, Kinnarps, Edsbyn och Fritz Hansen.

Varför välja återbruk

Genom att välja återbrukade möbler väljer du även det miljövänliga alternativet vilket gör att ditt företag minskar sin klimatpåverkan. Kostnaderna är också lägre och ni kan spara allt från 50-70% jämfört med nytt.

Kontorsstol_NS09_fram

Förmånliga priser
Spara 50-70% jämfört med nytt

Återanvändning

Komplettering av befintlig inredning

Fördelarna med återbrukade möbler på arbetsplatsen

Återbrukade möbler är inte bara bra för miljön, de erbjuder också ekonomiska fördelar. Genom att välja återbrukade kontorsmöbler bidrar ditt företag till en mer hållbar framtid, samtidigt som det sparar pengar.

Kontorsmöbler är ofta tillverkade för att hålla, vilket garanterar en lång livslängd.

Att välja begagnade möbler: Ekonomiskt och ekologiskt

Att investera i begagnade möbler är ett smart val för både plånboken och planeten. Hos Kontorsmiljö har vi ett brett sortiment av begagnade kontorsmöbler som kan möta ditt företags specifika behov och stilpreferenser, allt till en bråkdel av kostnaden för nya möbler.

Kvalitet och hållbarhet i begagnade kontorsmöbler

Kvalitet är nyckeln när det gäller begagnade kontorsmöbler. Vi på Kontorsmiljö säkerställer att alla våra begagnade produkter uppfyller höga standarder för både kvalitet och hållbarhet, så att du kan känna dig trygg i ditt köp.

Designmöjligheter med återbrukade kontorsmöbler

Med återbrukade kontorsmöbler kan du skapa en unik och inspirerande arbetsmiljö. Vårt sortiment innehåller allt från klassiska till moderna stilar, vilket ger dig möjligheten att anpassa ditt kontor efter just din vision och varumärkesidentitet.

Processen att återbruka möbler för kontorsanvändning

Vid Kontorsmiljö tar vi processen att återbruka möbler på största allvar. Vi ser till att varje möbel inte bara är funktionell och estetiskt tilltalande, utan också att den uppfyller strikta hållbarhetskriterier. Detta innebär en noggrann granskning och restaurering för att säkerställa att våra kunder får möbler som är både miljövänliga och av hög kvalitet.

Framgångsrika fallstudier: Företag som valt återbrukade möbler

Många framstående företag har valt återbrukade möbler från Kontorsmiljö, och resultaten talar för sig själva. Dessa framgångsrika samarbeten visar hur återbruk kan revolutionera kontorsinredning, bidra till en hållbar utveckling och samtidigt upprätthålla en hög standard för arbetsmiljö och design.

Framtidens arbetsplats: Integration av begagnade möbler i modern kontorsdesign

Vi ser en framtid där begagnade möbler integreras sömlöst i moderna och stilfulla kontorsmiljöer. Genom att återanvända och återbruka, hjälper vi företag att skapa dynamiska och inspirerande arbetsplatser som reflekterar deras engagemang för hållbarhet och innovation.

Kontorsstol_NS08_ryggstöd

Kontorsmiljö: Din partner för hållbara kontorslösningar

Som din partner strävar Kontorsmiljö efter att erbjuda de bästa lösningarna för ditt kontors behov. Vi erbjuder en mängd hållbara alternativ, från återbrukade skrivbord och stolar till miljövänlig kontorsinredning, vilket visar vårt åtagande till både kvalitet och miljöhänsyn.

Skapa en grönare arbetsplats med återbruk

Återbruk är ett kraftfullt sätt att skapa en grönare arbetsplats. Vi erbjuder kreativa lösningar som inte bara sparar resurser utan också bidrar till en mer hållbar affärsmodell. Genom att välja återbrukade möbler från Kontorsmiljö, tar du ett aktivt steg mot en mer miljövänlig och ansvarsfull verksamhet.

 

Hållbarhet i varje steg: Från leverans till livslängd

Vår service slutar inte med försäljningen. Vi erbjuder också ansvarsfull leverans och montering av våra återbrukade kontorsmöbler, och ser till att varje steg i processen är så hållbart som möjligt. Våra lösningar är designade för att vara hållbara över tid, vilket minskar behovet av framtida utbyten och underhåll.

Varför välja återbrukade kontorsmöbler från Kontorsmiljö

När du väljer återbrukade kontorsmöbler från Kontorsmiljö, får du inte bara högkvalitativa och stilfulla produkter. Du väljer också ett företag som är engagerat i att främja hållbar utveckling och bidra till en bättre miljö. Vårt engagemang för hållbarhet genomsyrar allt vi gör, från produkturval till leverans och service.

 

Kontorsmiljö: Ledande inom hållbar kontorsinredning

På Kontorsmiljö är vi stolta över att vara ledande inom hållbar kontorsinredning. Vårt omfattande utbud av återbrukade möbler och vår expertis inom området gör oss till det självklara valet för företag som söker både kvalitet och miljöansvar. Vår vision är att vara en katalysator för förändring i branschen, och visa hur hållbart återbruk kan förvandla arbetsmiljöer över hela Sverige.

Vanliga frågor och svar –

Vad är fördelarna med att välja återbruk kontorsmöbler från Kontorsmiljö?

Återbrukade kontorsmöbler är inte bara ett mer hållbart val för miljön, utan de är också kostnadseffektiva. Genom att välja dessa möbler bidrar ditt företag till en grönare framtid och visar engagemang för miljöansvar, samtidigt som du upprätthåller en hög standard för din kontorsinredning.

Hur säkerställer Kontorsmiljö kvaliteten på begagnade möbler?

Vi genomgår en noggrann process för att säkerställa att alla våra begagnade kontorsmöbler uppfyller höga standarder för kvalitet och hållbarhet. Varje möbel inspekteras och renoveras vid behov för att garantera att våra kunder får produkter som är både funktionella och estetiskt tilltalande.

Kan jag hitta ett specifikt varumärke eller design bland era återbrukade möbler?

Absolut! Vårt lager innehåller ett brett sortiment av möbler från välkända varumärken och designmöbler. Vi strävar alltid efter att ha en mångsidig samling för att uppfylla olika smaker och behov. Vi rekommenderar att du besöker vår butik eller webbplats för att se vad vi för närvarande har i lager.

Är återbrukade kontorsmöbler ett bra val för alla typer av kontor?

Ja, återbrukade möbler passar utmärkt för en mängd olika kontorsmiljöer, från traditionella till moderna arbetsplatser. Vårt mångsidiga utbud gör det enkelt att hitta möbler som kompletterar din specifika kontorsstil och bidrar till en unik och inspirerande arbetsmiljö.

Hur påverkar köp av återbrukade kontorsmöbler moms och budget?

Att köpa återbrukade möbler kan vara mer kostnadseffektivt än nya, vilket kan leda till besparingar både i form av lägre priser och potentiellt lägre moms. Detta hjälper ditt företag att hålla sig inom budget samtidigt som du gör ett miljövänligt val.

Vilka tjänster erbjuder Kontorsmiljö utöver försäljning av återbrukade möbler?

Utöver försäljning erbjuder vi även tjänster som leverans, installation och designrådgivning. Vårt team hjälper dig att skapa en komplett och funktionell arbetsplats som uppfyller dina specifika behov och önskemål.

Hur bidrar mitt köp av återbrukade kontorsmöbler till en hållbar framtid?

Genom att välja återbrukade möbler bidrar du aktivt till att minska avfall och resursförbrukning. Detta val stödjer en cirkulär ekonomi och bidrar till en mer hållbar affärsmodell, vilket är viktigt för miljöns framtid.

Finns det möjlighet att hyra återbrukade kontorsmöbler från Kontorsmiljö?

Ja, vi erbjuder flexibla lösningar som inkluderar både köp och uthyrning av återbrukade kontorsmöbler. Detta gör det möjligt för våra kunder att välja den lösning som bäst passar deras specifika behov och budget. Våra hyresalternativ är ett utmärkt sätt att använda hållbara möbler på ett kostnadseffektivt och flexibelt sätt.