Soffor till kontoret – Skapa en mysig arbetsplats

Soffor är inte bara för vardagsrummet hemma. På Kontorsmiljö erbjuder vi ett brett utbud av soffor som är perfekta för att skapa en avslappnad och inbjudande arbetsplats. Oavsett om du behöver en liten soffa för ett begränsat utrymme eller en större soffa för att rymma flera personer, har vi alternativ som passar dina behov.

Vårt sortiment av soffor

Ring oss för beställning idag

031-83 01 20

Filtrera efter pris

Köpa soffor hos oss på Kontorsmiljö

Om du letar efter soffor till ditt kontor, behöver du inte leta längre. På Kontorsmiljö erbjuder vi ett brett utbud av soffor i olika storlekar, färger och material. Vårt mål är att hjälpa dig skapa en arbetsplats där komfort och stil går hand i hand. Kontakta oss eller besök vårt showroom för att upptäcka vårt utbud och hitta din drömsoffa!

Soffa med snabb leverans

Vi förstår att tid är värdefullt. Därför erbjuder vi soffor med snabb leverans så att du kan få din nya möbel inom kort. På så sätt kan du snabbt förbättra arbetsplatsens atmosfär och komfort.

Liten soffa för små utrymmen

Om du har ett begränsat utrymme på din arbetsplats kan en liten soffa vara den perfekta lösningen. Dessa soffor är kompakta och passar bra i små utrymmen som receptioner, väntrum eller mindre kontorsrum. De är praktiska och bekväma samtidigt som de sparar värdefullt utrymme.

På Kontorsmiljö erbjuder vi ett brett utbud av soffor i olika storlekar, stilar och material. Vårt mål är att hjälpa dig skapa en inbjudande och funktionell arbetsplats. Besök vårt showroom eller kontakta oss för att hitta den perfekta soffan för ditt kontor.

Sagt om oss

4,7 Google reviews

Johan Schön

Jag uppleverar att ni/du svarar upp snabbt på våra behov, gärna kommer ut på plats för att säkerställa att ni uppfattat behovet korrekt.

Martinsson Elektronik

Malena Karlsson

Otroligt trevlig personal. Strålande service, snabba leveranser. Finns alla önskvärda prisnivåer. Bra tillgång till begagnade alternativ.

Sesami

Linda Forsberg

Fantastiskt duktig personal! Stort utbud av kontorsmöbler och kontorsstolar. Trevligt showroom där man kan kika på allt. Snabb leverans!

Ladda ner produktkatalog 2023/24

Skapa din egna stil med vår produktkatalog 2023/24! Ladda ner den idag för att upptäcka de senaste trenderna och inspirationen för ditt kontor

Ring oss för beställning idag

031-83 01 20

Kontakta oss för beställning

Tre goda råd när du ska köpa soffa

1. Mät ditt utrymme noga

Innan du köper en soffa är det viktigt att mäta ditt utrymme noggrant. Se till att soffan passar och att det finns tillräckligt med plats runt den för att skapa en bekväm miljö. Tänk även på dörrar, trappor och hissar som soffan måste passera igenom vid leverans.

2. Fundera över stil och design

Överväg vilken stil och design som passar bäst till din arbetsplats. Du kan välja mellan moderna och klassiska soffor, samt olika färger och mönster. Tänk på hur soffan kommer att komplettera din övriga inredning och skapa den atmosfär du önskar.

3. Tänk på material och komfort

Valet av material är viktigt för både utseendet och komforten. Du kan välja mellan tyg och läder, där tyg ger en mjukare känsla och läder ger en mer elegant touch. Överväg också soffans stoppning och sittdjup för att säkerställa att den är bekväm för användarna.

Vanliga frågor och svar om soffor

Hur stor ska soffan Vara?

När du väljer en soffa till ditt kontor är det viktigt att fundera över storleken. En mindre soffa kan vara perfekt för små utrymmen och ger en intim atmosfär. Å andra sidan kan en större soffa vara idealisk om du har ett större utrymme och behöver rymma flera personer.

Vilken typ av soffa behöver du?

Vårt sortiment av soffor inkluderar olika modeller och typer. Kanske letar du efter en hörnsoffa som utnyttjar utrymmet effektivt, eller så föredrar du en divan soffa för extra komfort. Oavsett dina preferenser har vi alternativ som passar.

Vilken färg väljer du till din nya soffa?

Färgen på din soffa kan påverka hela kontorets atmosfär. Du kan välja en diskret färg som smälter in i din inredning eller en livlig färg som ger rummet en uppiggande känsla. Vi erbjuder soffor i många olika färger, så du kan hitta den som passar bäst till din stil.

Vilket material ska du välja till soffan?

När du köper en ny soffa, är det viktigt att överväga materialet. Du kan välja mellan tyg eller läder, båda med sina egna fördelar och unika utseenden. Tyg ger en mjuk och inbjudande känsla, medan läder ger en mer sofistikerad och modern touch.