Inredning & detaljer för kontor

När det kommer till inredning är det inte bara hemmets alla rum som ska beaktas. Även kontoret förtjänar en touch av design och dekoration. Hos oss hittar du allt du behöver för att skapa en inspirerande arbetsmiljö.

Allt inom inredning

Ring oss för beställning idag

031-83 01 20

Filtrera efter betyg

Inredning och dekorationer för alla kontor

Oavsett om du letar efter ljusstakar för att skapa en mysig atmosfär eller vill ha något i en specifik färg som grön, röd, grå, svart eller vit, har vi ett brett sortiment att välja från. Vårt utbud av dekorationer och inredningsdetaljer är noga utvalda för att passa alla smaker och stilar.

Sagt om oss

4,7 Google reviews

Johan Schön

Jag uppleverar att ni/du svarar upp snabbt på våra behov, gärna kommer ut på plats för att säkerställa att ni uppfattat behovet korrekt.

Martinsson Elektronik

Malena Karlsson

Otroligt trevlig personal. Strålande service, snabba leveranser. Finns alla önskvärda prisnivåer. Bra tillgång till begagnade alternativ.

Sesami

Linda Forsberg

Fantastiskt duktig personal! Stort utbud av kontorsmöbler och kontorsstolar. Trevligt showroom där man kan kika på allt. Snabb leverans!

Ladda ner produktkatalog 2023/24

Skapa din egna stil med vår produktkatalog 2023/24! Ladda ner den idag för att upptäcka de senaste trenderna och inspirationen för ditt kontor

Ring oss för beställning idag

031-83 01 20

Kontakta oss för beställning

Kontorsstol_NS09_fram

Design till rätt pris

Kvalitet behöver inte alltid vara dyrt. Hos oss hittar du designprodukter till rätt pris. Oavsett om du är ute efter populära märken eller personliga inredningsdetaljer, erbjuder vi ett stort utbud online. Med vårt filter är det enkelt att sortera produkter efter färg, material eller pris, så att du snabbt och enkelt hittar det du söker.

Inred ditt kontor

Kontoret är en plats där många av oss spenderar en stor del av vår tid. Därför är det viktigt att det känns som hemma. Med rätt inredning kan du visa företagets profil och skapa en arbetsmiljö som inspirerar till kreativitet och produktivitet. Vare sig du föredrar en minimalistisk stil eller något mer färgstarkt, finns det något i vårt sortiment som passar just dig.

Inredning som visar företagets profil

Varje företag har sin egen unika stil och kultur. Genom att välja rätt inredningsdetaljer kan du visa detta på ett subtilt sätt. Välj mellan allt från moderna möbler till klassiska ljus och dekorationer. Oavsett vad du väljer, kommer ditt kontor att reflektera vem du är och vad ditt företag står för.