Kontorsstolar – Kontorsmiljö

Kontorsstolar är en viktig del av arbetsmiljön och kan påverka både produktivitet och välbefinnande. Därför är det viktigt att göra ett genomtänkt val när det kommer till kontorsstolar och skrivbordsstolar. Vi på kontorsmiljö har ett brett utbud av kontorsstolar. Här är några aspekter att tänka på när du väljer kontorsstolar och skrivbordsstolar för din arbetsplats.

Vårt sortiment av kontorsstolar

Ring oss för beställning idag

031-83 01 20

NS07 Kontorsstol

Prova en Kontorsstol

Det bästa sättet att uppleva våra stolar är såklart att prova dem. Därför har du möjlighet att låna den stolen du är intresserad av till företaget. Vi hjälper självklart till att ställa in stolen med hänsyn till person och arbetssituation. Därefter kan ni i lugn och ro bekanta er med stolen innan ni bestämmer er för att köpa den.
Hos oss finner ni stolar från de flesta leverantörerna…

4,7 Google reviews

Visar alla 36 resultat

Filtrera efter betyg

Ergonomi och komfort

Ergonomiska kontorsstolar är utformade för att ge stöd åt kroppens naturliga rörelser och bibehålla en bekväm sittställning. Det är viktigt att välja stolar med justerbara funktioner, inklusive sitsens höjd, ryggstödets vinkel och armstöd. Detta gör det möjligt för användarna att anpassa stolen efter sina individuella behov. Att investera i ergonomisk kontorsstol till ditt kontor kan göra stor skillnad i längden för hela kroppen.

Stöd för ryggen

Ryggstödet på kontorsstolen är avgörande för att undvika ryggproblem. En stol med en justerbar ländryggstöd kan vara särskilt fördelaktig för att minska belastningen på ryggen.

Material och kvalitet

Kvaliteten på material och konstruktion är viktiga faktorer. Stolar av hög kvalitet är mer hållbara och bekväma på lång sikt. De bör vara tillverkade av andningsbara och slitstarka material.

Design och stil

En bra kontorsstol matchar självklar också kontorets design och stil och funkar bra in i kontorets estetik och varumärke. Det finns brett utbud av stilar och färger att välja mellan, vilket gör det möjligt att anpassa kontorsstolarna till kontorets inredning.

Sagt om oss

4,7 Google reviews

Johan Schön

Jag uppleverar att ni/du svarar upp snabbt på våra behov, gärna kommer ut på plats för att säkerställa att ni uppfattat behovet korrekt.

Martinsson Elektronik

Malena Karlsson

Otroligt trevlig personal. Strålande service, snabba leveranser. Finns alla önskvärda prisnivåer. Bra tillgång till begagnade alternativ.

Sesami

Linda Forsberg

Fantastiskt duktig personal! Stort utbud av kontorsmöbler och kontorsstolar. Trevligt showroom där man kan kika på allt. Snabb leverans!

Ladda ner produktkatalog 2023/24

Skapa din egna stil med vår produktkatalog 2023/24! Ladda ner den idag för att upptäcka de senaste trenderna och inspirationen för ditt kontor

Ring oss för beställning idag

031-83 01 20

Kontakta oss för beställning

Armstöd

För vissa användare kan armstöd vara en viktig funktion. Det ger stöd för armarna och minskar spänningar i axlar och nacke. I vårt utbud av kontorsstolar finns det olika typer av armstöd, inklusive fasta och justerbara.Kontorsstol_NS08_ryggstöd

Sittkomfort

Stolen bör vara bekväm att sitta i under längre perioder. Det är viktigt att välja en stol med en stoppad sits och ryggstöd som ger användaren komfort och stöd under hela arbetsdagen.

Anpassning

Kontorsstolar bör vara enkla att anpassa efter användarens behov. Detta innebär att de ska vara enkla att justera för att passa olika kroppstyper och sittställningar. Kan också va bra att ha flera varianter av kontorsstolar och skrivbordsstolar så alla som jobbar hittar en kontorsstol som passar de.

 

Pris

Kostnaden för kontorsstolar kan variera kraftigt. Det är viktigt att hitta en balans mellan pris och kvalitet. Ibland kan det vara värt att investera i dyrare stolar om de kommer att användas dagligen. Har du en mindre budget att tillgå så kan våra second hand kontorsstolar vara ett alternativ.

 

Hållbarhet

Hållbarhet är en viktig faktor när du väljer kontorsstolar. Hållbara stolar är mer miljövänliga och håller längre, vilket kan vara kostnadsbesparande i det långa loppet.

Oavsett om du driver ett stort företag eller har ett hemmakontor är det viktigt att tänka på de individuella behoven och preferenserna när du väljer kontorsstolar. Att investera i ergonomiska och bekväma stolar kan bidra till en hälsosam och produktiv arbetsmiljö.

Om oss

Vi är ett inredningsföretag som jobbar med korta ledtider, allt för att möta marknadens krav på flexibla och snabba lösningar.

Vi lagerför stora delar av vårt sortiment. Vi erbjuder inredningslösningar för kontor och offentliga miljöer. Allt ifrån att inreda ett enskilt rum eller utrymme till komplexa uppdrag där vi är med från idé till färdigställande med leverans och montering av möbler och inredning.

Nyförsäljning, uthyrning samt återbruksförsäljning.