Köp flera typer av skåp hos oss på Kontorsmiljö

På Kontorsmiljö erbjuder vi ett brett utbud av skåp som passar olika behov och arbetsmiljöer. Skåp är en viktig del av kontorsinredningen och kan användas för att organisera och förvara allt från kontorsmaterial till dokument. Här är några av de typer av skåp vi har tillgängliga.

Vårt sortiment av skåp

Ring oss för beställning idag

031-83 01 20

4,7 Google reviews

Visar alla 3 resultat

Filtrera efter pris

Skjutdörrsförvaring, lådinsatser och towerförvaring

Vi har ett urval av skåplösningar, inklusive skåp med skjutdörrar för enkel åtkomst, lådinsatser för att organisera små föremål och towerförvaring för vertikal förvaring. Dessa olika alternativ ger dig flexibilitet att hitta den bästa lösningen för din arbetsplats.

Skåp som även används som sideboard

Vissa skåp kan även användas som sideboard i konferensrum eller gemensamma områden. Dessa skåp ger extra förvaringsutrymme samtidigt som de fungerar som en plats för att visa föremål eller duka upp för möten och evenemang.

Skåp med ben

Skåp med ben är praktiska för att skapa en känsla av öppenhet och rymd i kontorslandskapet. Dessa skåp kan placeras under arbetsbord eller användas som fristående enheter.

Vilka typer av skåp kan jag köpa på Kontorsmiljö?

Du kan hitta flera olika typer av skåp på Kontorsmiljö, inklusive dörrskåp, öppna skåp och skåp med lådor. Vårt sortiment inkluderar höga och låga skåp, olika material och färger, och skåp i olika storlekar för att passa dina specifika behov. Som standard har vi skåp i vit laminat, men önskar du något annat material är det bara att kontakta oss så löser vi det.

Sagt om oss

4,7 Google reviews

Johan Schön

Jag uppleverar att ni/du svarar upp snabbt på våra behov, gärna kommer ut på plats för att säkerställa att ni uppfattat behovet korrekt.

Martinsson Elektronik

Malena Karlsson

Otroligt trevlig personal. Strålande service, snabba leveranser. Finns alla önskvärda prisnivåer. Bra tillgång till begagnade alternativ.

Sesami

Linda Forsberg

Fantastiskt duktig personal! Stort utbud av kontorsmöbler och kontorsstolar. Trevligt showroom där man kan kika på allt. Snabb leverans!

Ladda ner produktkatalog 2023/24

Skapa din egna stil med vår produktkatalog 2023/24! Ladda ner den idag för att upptäcka de senaste trenderna och inspirationen för ditt kontor

Ring oss för beställning idag

031-83 01 20

Kontakta oss för beställning

Förvaringstips på kontoret

Förvaring på kontoret är viktigt för att hålla arbetsplatsen organiserad och effektiv. Här är några förvaringstips:

Kategorisera dina föremål

Sortera och kategorisera dina kontorsmaterial och dokument så att de är lätta att hitta när du behöver dem.

Etikettera lådor och hyllor

Använd etiketter för att märka dina skåp och förvaringslösningar så att du snabbt kan identifiera deras innehåll.

Rensa regelbundet

Ta dig tid att rensa och organisera ditt förvaringsutrymme regelbundet för att undvika oreda.

Använd rätt skåplösningar

Välj skåp och förvaringslösningar som passar dina specifika behov och arbetsmiljö.

Vad är fördelen med att möblera med skåp på kontoret?

Ett skåp kan användas för många olika anledningar. Ni kanske vill visa upp några specifika produkter eller priser. Eller kanske vill ni visa upp flera olika typer av produkter i ett skåp. Skåp med dörrar är också ett bra sätt att gömma bort saker man inte vill ha framme, tex pärmar, papper eller hemliga saker som man inte vill att kunder ska se när de kommer in. Ett skåp kan även vara ett smidigt och enkelt sätt att avskärma en viss del av kontoret för att skapa rum i rummet. Det finns helt enkelt många olika fördelar med att möblera ett rum med skåp.

Justera din förvaring efter dina behov

Din förvaringsbehov kan förändras över tid. Därför är det viktigt att dina förvaringslösningar är flexibla och anpassningsbara. Vårt sortiment av skåp ger dig möjlighet att justera din förvaring efter dina skiftande behov.

Så oavsett om du behöver organisera dokument, förvara kontorsmaterial eller skapa en elegant förvaringslösning, kan du hitta rätt typ av skåp hos oss på Kontorsmiljö. Vi erbjuder produkter i olika material, storlekar och stilar för att passa just din arbetsplats.