Kinnarps Kontorsmöbler: Ledande inom innovativ arbetsplats design

Vi hjälper dig med inredningen

På Kontorsmiljö är vi stolta över att presentera Kinnarps kontorsmöbler – en synonym för innovation och kvalitet i arbetsplats design. Kinnarps, med sin svenska arv, har etablerat sig som en banbrytande skapare av kontorsmöbler som inte bara är funktionella och estetiskt tilltalande, men som också främjar en hälsosam och produktiv arbetsmiljö. Vi förstår vikten av att skapa arbetsplatser som inspirerar, och med Kinnarps sortiment kan vi hjälpa våra kunder att göra just det.

4,7 Google reviews

Ring oss för beställning idag

031-83 01 20

;

Flexibilitet

;

Kvalité

;

Service

;

Expertis

Ladda ner produktkatalog 2023/24

Skapa din egna stil med vår produktkatalog 2023/24! Ladda ner den idag för att upptäcka de senaste trenderna och inspirationen för ditt kontor

Vi kan skräddarsy en möbellösning som möter dina utmaningar.

Kontorsmöbler: En investering i hälsa och produktivitet

Kontorsmöbler är en viktig investering för företag. De kan bidra till att skapa en bekväm och trivsam arbetsmiljö för medarbetarna, vilket kan leda till ökad hälsa, produktivitet och kreativitet.

Bra kontorsmöbler är utformade för att ge stöd och komfort. De ska vara ergonomiska, så att medarbetarna kan arbeta i en korrekt position under långa perioder utan att drabbas av smärta eller besvär.

Kontorsmöbler kan också bidra till att skapa en mer professionell och inspirerande arbetsmiljö. De kan väljas utifrån företagets stil och image, och de kan hjälpa till att göra kontoret till en plats där medarbetarna känner sig stolta över att arbeta.

Ring oss för beställning idag

031-83 01 20

Kontakta oss för beställningsfrågor

4,7 Google reviews

Sagt om oss

Johan Schön

Jag uppleverar att ni/du svarar upp snabbt på våra behov, gärna kommer ut på plats för att säkerställa att ni uppfattat behovet korrekt.

Martinsson Elektronik

Malena Karlsson

Otroligt trevlig personal. Strålande service, snabba leveranser. Finns alla önskvärda prisnivåer. Bra tillgång till begagnade alternativ.

Sesami

Linda Forsberg

Fantastiskt duktig personal! Stort utbud av kontorsmöbler och kontorsstolar. Trevligt showroom där man kan kika på allt. Snabb leverans!

Välja kontorsmöbler

När du väljer kontorsmöbler är det viktigt att ta hänsyn till företagets behov och budget. Du bör också tänka på medarbetarnas individuella behov och preferenser.

Här är några tips för att välja rätt kontorsmöbler:

  • Bestäm vad du behöver. Vad är det viktigaste för ditt företag? Är det komfort, funktionalitet eller estetik?
  • Ta hänsyn till medarbetarnas behov. Hur arbetar de? Vad är deras individuella preferenser?
  • Få offerter från flera leverantörer. Jämför priser och kvalitet innan du fattar ett beslut.

Kontorsmöbler är en investering som lönar sig på sikt. De kan bidra till att skapa en hälsosam och produktiv arbetsmiljö, vilket kan leda till ökad vinst och konkurrenskraft för företaget.

Här är några exempel på hur kontorsmöbler kan bidra till att förbättra hälsa och produktivitet på jobbet:

  • Bekväma kontorsstolar kan minska risken för smärta och besvär i ryggen, nacken och armarna. Detta kan leda till ökad koncentration och effektivitet.
  • Ergonomiska skrivbord kan hjälpa medarbetare att arbeta i en korrekt position. Detta kan bidra till att förebygga muskelsmärta och andra hälsoproblem.
  • Arbetsstationer som är utformade för att ge medarbetare en bekväm och funktionell arbetsplats kan öka motivationen och produktiviteten.

Om du vill skapa en hälsosam och produktiv arbetsmiljö för dina medarbetare, är det viktigt att investera i bra kontorsmöbler.

Erbjudandet gäller så länge lagret räcker

Utforska Begagnade Kontorsmöbler från Kinnarps: Kvalitet och Hållbarhet

I vårt åtagande att erbjuda hållbara och kostnadseffektiva lösningar, innehåller vårt sortiment ett noggrant urval av begagnade Kinnarps kontorsmöbler.

Dessa möbler är ett utmärkt val för företag som är miljömedvetna och söker högkvalitativa möbler till ett förmånligt pris.

Alla våra begagnade produkter genomgår en rigorös kvalitetskontroll för att säkerställa att de lever upp till både våra och Kinnarps höga standarder.

Kinnarps Kontorsmöbler: Sammansmältning av Stil och Funktionalitet

Kinnarps kontorsmöbler är resultatet av skicklig svensk design kombinerat med funktionell innovation.

Varje stol, skrivbord, och kontorsstol är utformad med användarens komfort och effektivitet i åtanke.

Vi på Kontorsmiljö är glada att kunna erbjuda dessa eleganta och ergonomiska lösningar som hjälper till att skapa en arbetsmiljö där anställda kan trivas och prestera på topp.

Visste du?

Att vi har en stor outlet hall med återbruk, demo ex och uthyrningsmöbler från Sveriges främsta möbeltillverkare.

Kinnarps, Nordic Seating, Offecct, Edsbyn, Håg, RH-stolen, Materia, Fritz Hansen, Kasthall, Lintex, EFG, Martela, Horreds, Zilenzio, Abstracta, Höganäs, Malmstolen, Sits, Götessons, Kondator, Hay, Muuto m.fl

Nyheter

NORDIC SEATING VÅRT EGNA VARUMÄRKE

Nordic Seating är vårt egna märke, vi har vi tagit fram en serie möbler med enkla linjer och begränsad valmöjlighet, allt för att underlätta för dig som kund. Möblerna finns på vår lagerhylla för direkt leverans om det är så arbetsstolar, el-stativ eller skåp. Bra arbetsplatser snabbt.

PRODUKTKATALOGEN FÖR 2023/2024

Välkommen att bläddra digitalt i BAS katalogen, enkla möbler med snabba leveranstider. Hittar du inget i katalogen så ge inte upp, vi har kompletterande leverantörer från hela världen. Kontakta gärna en av våra säljare så berättar vi mer.

UPPDATERADE KONTORSSTOLAR

Vi jobbar kontinuerligt med att vidareutveckla produkterna i vårt Nordic Seating sortiment. Allt för att ni som kunder skall få den bästa produkten. Nu senast är det vår populära kontorsstol NS08 som fick en uppdaterad sits och med det ökad komfort.

NS07 Kontorsstol

Låna en Kontorsstol

Det bästa sättet att uppleva våra stolar är såklart att prova dem. Därför har du möjlighet att låna den stolen du är intresserad av till företaget. Vi hjälper självklart till att ställa in stolen med hänsyn till person och arbetssituation. Därefter kan ni i lugn och ro bekanta er med stolen innan ni bestämmer er för att köpa den.
Hos oss finner ni stolar från de flesta leverantörerna…