Mångårig erfarenhet av kontorsinredning

Om oss

Vi är ett inredningsföretag som jobbar med korta ledtider, allt för att möta marknadens krav på flexibla och snabba lösningar.

Vi lagerför stora delar av vårt sortiment. Vi erbjuder inredningslösningar för kontor och offentliga miljöer. Allt ifrån att inreda ett enskilt rum eller utrymme till komplexa uppdrag där vi är med från idé till färdigställande med leverans och montering av möbler och inredning.

Nyförsäljning, uthyrning samt återbruk/begagnad försäljning.

Vår historia

Företaget startades 1971 och har huvudkontor i Göteborg och ägs av andra generationen i familjen som startade företaget för nästan 50 år sedan.
Under årens lopp har vi varit ett innovativt företag och samtidigt varit återförsäljare till de större fabrikstillverkarna i Sverige, så som Kinnarps och Edsbyn.

För att möta kundernas kraven på snabbhet, ergonomi och attraktiva priser har vi idag egen lego tillverkning i Norra Europas modernaste produktions anläggning.
Vi utveckla egna kontorsstolar bland mycket annat, allt av de bästa komponenter avseende ergonomi och funktion.

Våra egna varumärken är mycket uppskattade på marknaden där ledorden är ”value for money”

Vi köper in större volymer och lägger lagervaror direkt på hyllan för att sedan distribution vidare till slutkunder eller återförsäljare, allt för att svara mot kundernas krav på snabbhet och attraktiva priser.

Vi har ett fullsortiment vad avser El-stativ, förvaringar, sittmöbler allt för att Ni som slutkunder skall hitta attraktiva möbler till Ert Inrednings projekt.
Vi har idag egen inköps, support och säljorganisation som hela tiden är rustade för att möta marknadens behov på prisvärda lösningar för kontor och offentlig miljö.

Målsättningen är att förse stora som små företag med möbler av rätt kvalité till rätt pris direkt.

Vill du ha speciallösningar och Inredningshjälp står våra säljare redo att hjälpa dig med ditt nästa Inrednings projekt.

Affärsidé

Vår affärsidé är att förse marknaden med prisvärda kontorsmöbler av hög kvalité med korta ledtider.

Vårt koncept

Vi erbjuder tre affärområden, allt för att möta upp mot marknadens efterfrågan.

Försäljning av ny kontorsinredning
Uthyrning av kontorsmöbler
Försäljning av recycled kontorsinredning

Våra policys

Miljöpolicy
Kvalitetspolicy
Dataskyddspolicy
Cookiepolicy

Vill du bli kontaktad?

Fyll i ditt namn och nummer så kontaktar en av våra inredare er så snart som möjligt.