Bokhyllor för effektiv förvaring – Handla din bokhylla på Kontorsmiljö

Bokhyllor är inte bara praktiska för att organisera böcker utan kan också vara stilrena möbler som förbättrar inredningen på kontoret eller i hemmet. Här på Kontorsmiljö erbjuder vi ett brett sortiment av bokhyllor av hög kvalitet som passar olika behov och stilar.

Vårt sortiment av bokhyllor

Ring oss för beställning idag

031-83 01 20

4,7 Google reviews

Visar alla 4 resultat

Filtrera efter pris

Välj en bokhylla av hög kvalitet

När du handlar en bokhylla är det viktigt att välja en av hög kvalitet. Våra bokhyllor är tillverkade för att vara slitstarka och pålitliga, vilket gör dem till en långsiktig investering. Du kan vara säker på att våra bokhyllor kommer att hålla i många år framöver.

Finns det bokhyllor i olika former?

Ja, det finns bokhyllor i olika former och storlekar. Oavsett om du behöver en smal och hög bokhylla för trånga utrymmen eller en bred och låg bokhylla för att skapa en rumsavdelare, finns det alternativ som passar din inredning och plats.

Rumsavdelare till större kontor

Ett enkelt och snyggt sätt att dela upp ett stort rum till mindre områden är att använda en bokhylla som rumsavdelare. Använd en större hylla och fyll den med snygg design, böcker och växter eller en mindre hylla som förvaring av kontorsartiklar för att få en naturlig delning mellan olika arbetsgrupper.

Målade bokhyllor skapar enhet

Sortimentet vad gäller våra bokhyllor går att få i olika färger och struktur samt mönster. De flesta bokhyllor är med yta av laminat.

Sagt om oss

4,7 Google reviews

Johan Schön

Jag uppleverar att ni/du svarar upp snabbt på våra behov, gärna kommer ut på plats för att säkerställa att ni uppfattat behovet korrekt.

Martinsson Elektronik

Malena Karlsson

Otroligt trevlig personal. Strålande service, snabba leveranser. Finns alla önskvärda prisnivåer. Bra tillgång till begagnade alternativ.

Sesami

Linda Forsberg

Fantastiskt duktig personal! Stort utbud av kontorsmöbler och kontorsstolar. Trevligt showroom där man kan kika på allt. Snabb leverans!

Ladda ner produktkatalog 2023/24

Skapa din egna stil med vår produktkatalog 2023/24! Ladda ner den idag för att upptäcka de senaste trenderna och inspirationen för ditt kontor

Ring oss för beställning idag

031-83 01 20

Kontakta oss för beställning

Bokhylla som förvaring

Bokhyllor är inte bara för böcker. De kan användas för att förvara allt från pärmar och dokument till dekorativa föremål och växter. En bokhylla är en praktisk och mångsidig möbel som hjälper dig organisera ditt utrymme på ett effektivt sätt.

Vilka material kan man välja på en bokhylla?

Våra hyllor är som standard vit laminat men vill du ha en mer unik bokhylla så löser vi det åt dig. Materialvalet påverkar både utseende och hållbarhet, så det är viktigt att välja bokhylla i ett material som passar dina behov och din stil. Det är bara fantasin som sätter gränser.

Hur skapar man anpassade hyllenheter?

För att skapa anpassade hyllenheter kan du välja bokhyllor med olika hyllplan och storlekar. Vill du ha med hyllor och lådor? Du kan mixa och matcha olika enheter för att skapa den perfekta förvaringslösningen för din arbetsplats eller hem. Vårt sortiment erbjuder flexibel förvaring för alla typer av kontor.

Hitta rätt bokhylla till ditt kontor eller hem

Oavsett om du behöver bokhyllor med dörrar för extra förvaring eller moderna bokhyllor i en specifik färg, kan du hitta rätt bokhylla hos oss på Kontorsmiljö. Utforska vårt breda utbud och hitta bokhyllan som passar dina behov och stilpreferenser. Hittar du inte det de produkter du söker? Hör av dig till oss så ser vi till så att du får den design du vill ha.

Belysning av kontor
Belysning av kontor