Köp en fåtölj till kontoret – Kontorsmiljö

Inom kontorsmiljöer har fåtöljer blivit en allt viktigare del av arbetsplatsinredningen. En väl vald fåtölj kan tillföra komfort och stil till arbetsrummet och skapa en avslappnad atmosfär som är viktig för både medarbetarnas välbefinnande och produktivitet.

Vårt sortiment av fåtölj

Ring oss för beställning idag

031-83 01 20

4,7 Google reviews

Visar alla 3 resultat

Filtrera efter pris

Varför ska jag satsa på en fåtölj?

Att satsa på en fåtölj är en investering i ditt kontors välbefinnande. En väldesignad fåtölj erbjuder mer än bara sittplatser – den erbjuder komfort och stöd under långa arbetsdagar. Att ha bekväma sittplatser på kontoret är nödvändigt för att undvika belastningsskador och säkerställa att medarbetarna trivs och är produktiva.

Tänk på komforten

Komforten är nyckeln när du väljer en fåtölj. En riktigt bekväm fåtölj erbjuder stöd för ryggen, nacken och armarna. Du bör leta efter en fåtölj som passar din kroppsform och möjliggör en naturlig sittställning.

Sköna fåtöljer för anställda och besökare

För att göra ditt kontor inbjudande och bekvämt, överväg att investera i sköna fåtöljer för både dina anställda och besökare. Medarbetarna kommer att uppskatta den extra komforten, och besökare kommer att känna sig välkomna och bekväma.

Behöver jag välja likadana fåtöljer om jag ska köpa flera?

Nej, det är inte nödvändigt att välja likadana fåtöljer om du ska köpa flera. Det finns en mängd olika fåtöljer att välja mellan, och du kan anpassa dina val efter olika behov och arbetsområden. Det är dock viktigt att se till att de fåtöljer du väljer passar ihop och skapar en harmonisk inredning.

Sagt om oss

4,7 Google reviews

Johan Schön

Jag uppleverar att ni/du svarar upp snabbt på våra behov, gärna kommer ut på plats för att säkerställa att ni uppfattat behovet korrekt.

Martinsson Elektronik

Malena Karlsson

Otroligt trevlig personal. Strålande service, snabba leveranser. Finns alla önskvärda prisnivåer. Bra tillgång till begagnade alternativ.

Sesami

Linda Forsberg

Fantastiskt duktig personal! Stort utbud av kontorsmöbler och kontorsstolar. Trevligt showroom där man kan kika på allt. Snabb leverans!

Ladda ner produktkatalog 2023/24

Skapa din egna stil med vår produktkatalog 2023/24! Ladda ner den idag för att upptäcka de senaste trenderna och inspirationen för ditt kontor

Ring oss för beställning idag

031-83 01 20

Kontakta oss för beställning

Kombinera fåtöljer med andra möbler

Fåtöljer kan enkelt kombineras med andra möbler för att skapa en enhetlig känsla i ditt kontor. Du kan matcha fåtöljernas färger och stilar med skrivbord, bokhyllor och andra möbler för att skapa en snygg och professionell arbetsmiljö.

Fåtöljen som aldrig blir omodern

Fåtöljer är tidlösa i sin design och passar i olika inredningsstilar och arbetsmiljöer. En kvalitetsfåtölj kommer aldrig bli omodern och kommer att vara en hållbar investering för ditt kontor.

Vilfåtöljer ger extra komfort

Om du vill öka komforten i din fåtölj kan du överväga att lägga till en fotpall. En fotpall ger extra stöd och komfort och låter användaren sträcka ut benen.

Vanliga frågor och svar om soffor

Många olika typer av fåtöljer

Det finns en uppsjö av olika typer av fåtöljer att välja mellan. Oavsett om du föredrar moderna, klassiska, eller ergonomiska fåtöljer, kommer du att hitta en mångfald av stilar, material och färger att välja mellan. Hittar du inte det du söker här på webbsidan så kontakta oss så ser vi till att hitta fåtöljer som passar dig och dina behov.

Köptips när du köper fåtöljer

När du köper fåtöljer är det viktigt att tänka på faktorer som komfort, kvalitet och stil. Satsa på fåtöljer som passar dina medarbetares behov och som harmonierar med din kontorsinredning.

Köp fåtölj från oss på Kontorsmiljö

På Kontorsmiljö erbjuder vi ett omfattande utbud av fåtöljer som passar olika kontorsmiljöer. Du kan enkelt köpa din fåtölj online eller besöka vår butik i Göteborg för att upptäcka vårt breda sortiment. Våra fåtöljer kommer i olika färger, material och stilar, vilket gör det enkelt att hitta den perfekta fåtöljen för ditt kontor.