Arbetsstolar – Ergonomiska arbetsstolar – Kontorsmiljö

På Kontorsmiljö erbjuder vi ett brett utbud av ergonomiska arbetsstolar som är utformade för att ge dig en mer produktiv och hälsosam arbetsdag. I denna text lyfter vi några viktiga saker att tänka på när du letar efter den perfekta arbetsstolen.

Vårt sortiment av arbetsstolar

Ring oss för beställning idag

031-83 01 20

Filtrera efter pris

Ergonomiska arbetsstolar för en mer produktiv och hälsosam arbetsdag

Att investera i en ergonomisk arbetsstol kan göra en stor skillnad i din arbetsdag. Dessa stolar är utformade för att stödja din kropp och minska belastningen på rygg, nacke och axlar, vilket i sin tur kan öka din produktivitet och minska risken för arbetsrelaterade skador.

Välj rätt arbetsstol för sig

När du väljer en arbetsstol är det viktigt att hitta en som passar dig och dina behov. Överväg din arbetsmiljö och dina specifika krav när du väljer en stol. Hör gärna av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta den perfekta arbetsstolen för dig.

Så anpassar du kontorsstolen

När du har köpt din arbetsstol är det viktigt att anpassa den korrekt. Justera ryggstödet, höjden och sitsen så att du får den mest bekväma och stödjande arbetsställningen. Kom in till vårt showroom i Göteborg så hjälper vi dig.

Vi hjälper dig

På Kontorsmiljö har vi ett engagerat team som alltid finns här för att hjälpa dig. Oavsett om du är osäker på vilken kontorsstol du bör köpa eller om du behöver råd om hur du anpassar din kontorsstol korrekt, är vi här för att guida dig genom processen.

Praktisk arbetsstol med hjul

För ökad rörlighet och flexibilitet är en arbetsstol med hjul ett utmärkt val. Dessa stolar är lätta att förflytta och gör det enklare att nå olika platser i ditt arbetsområde. Vi erbjuder ett urval av praktiska arbetsstolar med hjul som passar olika behov.

Sagt om oss

4,7 Google reviews

Johan Schön

Jag uppleverar att ni/du svarar upp snabbt på våra behov, gärna kommer ut på plats för att säkerställa att ni uppfattat behovet korrekt.

Martinsson Elektronik

Malena Karlsson

Otroligt trevlig personal. Strålande service, snabba leveranser. Finns alla önskvärda prisnivåer. Bra tillgång till begagnade alternativ.

Sesami

Linda Forsberg

Fantastiskt duktig personal! Stort utbud av kontorsmöbler och kontorsstolar. Trevligt showroom där man kan kika på allt. Snabb leverans!

Ladda ner produktkatalog 2023/24

Skapa din egna stil med vår produktkatalog 2023/24! Ladda ner den idag för att upptäcka de senaste trenderna och inspirationen för ditt kontor

Ring oss för beställning idag

031-83 01 20

Kontakta oss för beställning

Så anpassar du kontorsstolen

När du har köpt din kontorsstol är det viktigt att anpassa den korrekt för att uppnå maximal komfort och stöd. Ladda hem bruksanvisningen för din stol här eller hör av dig till vårt team så kan vi visa dig hur du justerar sitsen, ryggstödet och andra funktioner på din stol för att få den mest ergonomiska arbetsställningen.

Justera ryggstödet

Ryggstödet är en av de viktigaste delarna av din kontorsstol. Vi kan guida dig genom processen att justera ryggstödet för att passa din ryggspecifikation och förhindra ryggproblem i framtiden.

Vårt mål är att göra din arbetsdag bekväm och effektiv. Kontakta oss om du har några frågor eller behöver hjälp med att välja, anpassa eller underhålla din kontorsstol. Vi är här för att hjälpa dig.

Vanliga frågor och svar om arbetsstolar

Vilken kontorsstol bör du köpa?

Att välja rätt kontorsstol är avgörande för din komfort och produktivitet. Vi kan hjälpa dig att hitta den perfekta stolen som passar dina behov och arbetsmiljö. Vårt kunniga team kan ge dig råd om olika modeller och funktioner så att du kan fatta ett informerat beslut.

Ska jag skaffa en arbetsstol med eller utan armstöd?

Valet mellan armstöd eller inte beror på dina personliga preferenser och arbetsuppgifter. Armstöd kan ge extra stöd och komfort, men vissa föredrar att arbeta utan dem för ökad rörelsefrihet.

Oavsett om du behöver en arbetsstol för kontoret, verkstaden eller någon annan arbetsmiljö, har vi på Kontorsmiljö ett brett utbud av ergonomiska arbetsstolar att välja mellan. Våra produkter finns i olika varianter och färger för att passa din smak och arbetsplatsens design. Besök vårt showroom eller kontakta oss för att hitta den perfekta arbetsstolen för dig.

Vad är viktigt att tänka på när du ska investera i en ny arbetsstol?

När du investerar i en ny arbetsstol är det viktigt att överväga din budget och dina behov. Tänk på vilka funktioner som är viktigast för dig och se till att stolen passar din kropp och arbetsmiljö.

Vilka funktioner har en ergonomisk arbetsstol?

Ergonomiska arbetsstolar har en rad användbara funktioner, inklusive justerbara ryggstöd, sitsar och armstöd. De flesta av dem har också hjul, vilket gör det enkelt att förflytta sig runt på kontoret.