Ståstödstol – Kontorsmiljö

En ståstödstol är en utmärkt lösning för att variera mellan stående och sittande arbete på kontoret. Den ger möjlighet till en sund och bekväm arbetsställning och avlastning under arbetsdagen.

Vårt sortiment av ståstödstolar

Ring oss för beställning idag

031-83 01 20

4,7 Google reviews

Visar alla 2 resultat

Filtrera efter pris

Variera mellan stående och sittande arbete

Genom att använda en ståstödstol kan du enkelt variera din arbetsställning mellan att sitta och stå. Detta främjar bättre ergonomi och kan hjälpa till att förebygga trötthet och överbelastning.

Ståstöd för stående arbete

Ståstödstolen är speciellt utformad för stående arbete och ger stöd och avlastning åt kroppen. Den gör det enklare att upprätthålla en bra hållning och minska belastningen på ryggen och benen.

Möjlighet till variation och avlastning på kontoret

En ståstödstol ger dig möjlighet att variera din arbetsställning under dagen och undvika långa perioder av sittande. Den är idealisk för arbetsplatser där variation och rörelse uppmuntras.

Sagt om oss

4,7 Google reviews

Johan Schön

Jag uppleverar att ni/du svarar upp snabbt på våra behov, gärna kommer ut på plats för att säkerställa att ni uppfattat behovet korrekt.

Martinsson Elektronik

Malena Karlsson

Otroligt trevlig personal. Strålande service, snabba leveranser. Finns alla önskvärda prisnivåer. Bra tillgång till begagnade alternativ.

Sesami

Linda Forsberg

Fantastiskt duktig personal! Stort utbud av kontorsmöbler och kontorsstolar. Trevligt showroom där man kan kika på allt. Snabb leverans!

Ladda ner produktkatalog 2023/24

Skapa din egna stil med vår produktkatalog 2023/24! Ladda ner den idag för att upptäcka de senaste trenderna och inspirationen för ditt kontor

Ring oss för beställning idag

031-83 01 20

Kontakta oss för beställning

Kontorsstol_NS09_fram

När musklerna är försvagade är man i behov av en stol som ger bra avlastning. Då ställs stora krav på funktion och kvalitet

Ståstödstolar är utformade för att ge stöd och avlastning åt musklerna, särskilt när de är försvagade eller behöver extra stöd. Det är viktigt att välja en stol av hög kvalitet för att uppfylla dessa krav.

Utmärkt stol till sitt- och stå arbetsbord och till receptioner

Ståstödstolar är mångsidiga och kan användas vid både sitt- och ståarbetsbord samt i receptioner och andra arbetsmiljöer där variation och avlastning är viktiga.

Flera olika varianter av ståstödstol

Det finns flera olika varianter av ståstödstolar att välja mellan, inklusive stolar med olika justeringsmöjligheter och funktioner. Det är viktigt att hitta den som passar dina behov bäst.

Variera sitthöjd med en bekväm ståstödstol

En bekväm ståstödstol gör det enkelt att variera sitthöjden och anpassa den efter din arbetsställning och komfortbehov.

Ståstolar är ett utmärkt tillskott till kontorsmiljön och kan hjälpa dig att upprätthålla en sund arbetsställning och förhindra obehag och belastningsskador.

Ring oss för beställning idag

031-83 01 20