Lunchstolar – Kontorsmiljö

När det kommer till lunchstolar finns det en mängd olika alternativ att välja mellan, så du kan hitta den perfekta stilen och funktionen som passar bäst för ditt rum eller verksamhet. Kontakta oss gärna om du har några frågor eller funderingar kring ditt val av lunchstolar.

Vårt sortiment av lunchstolar

Ring oss för beställning idag

031-83 01 20

4,7 Google reviews

Endast ett sökresultat

Filtrera efter pris

Hitta perfekt design på stol

Designen på lunchstolarna kan variera från enkla och eleganta till mer komplexa och dekorativa. Välj en design som kompletterar din inredning och rummets syfte.

Tänk på var stolarna kommer att användas. Ska de placeras i ett lunchrum, ett café, en restaurang eller ett annat område? Detta påverkar valet av stil och funktion.

Lunchstolar i olika material

Lunchstolar finns i olika material, inklusive trä, metall och plast. Valet av material påverkar både stolens utseende och dess hållbarhet.

Tygklädda lunchstolar

Tygklädda lunchstolar ger en bekväm och inbjudande känsla. De finns i olika tyger och färger, vilket ger dig möjlighet att anpassa dem till din övriga inredning.

Sagt om oss

4,7 Google reviews

Johan Schön

Jag uppleverar att ni/du svarar upp snabbt på våra behov, gärna kommer ut på plats för att säkerställa att ni uppfattat behovet korrekt.

Martinsson Elektronik

Malena Karlsson

-Otroligt trevlig personal. Strålande service, snabba leveranser. Finns alla önskvärda prisnivåer. Bra tillgång till begagnade alternativ.

Sesami

Linda Forsberg

Fantastiskt duktig personal! Stort utbud av kontorsmöbler och kontorsstolar. Trevligt showroom där man kan kika på allt. Snabb leverans!

Ladda ner produktkatalog 2023/24

Skapa din egna stil med vår produktkatalog 2023/24! Ladda ner den idag för att upptäcka de senaste trenderna och inspirationen för ditt kontor

Ring oss för beställning idag

031-83 01 20

Kontakta oss för beställning

Kontorsstol_NS09_fram

Lunchstol i mängd olika färger

Valet av färg på lunchstolarna kan påverka rummets utseende och stämning. Svarta stolar ger en elegant och modern känsla, medan ljusa färger kan ge en mer avslappnad och ljus atmosfär.

Stapelbara stolar

Om du har begränsat utrymme kan stapelbara stolar vara ett praktiskt alternativ. De kan enkelt staplas undan när de inte används, vilket sparar plats.

Lunchstol med rätt mått

Kontrollera stolarnas mått, inklusive höjd, bredd och djup, för att säkerställa att de passar i ditt rum och är bekväma för användarna.

Vilken lunchstol passar bäst i vilket rum?

Oavsett om du letar efter enkelhet, komfort, eller en specifik estetisk stil, finns det lunchstolar tillgängliga som kommer att passa dina behov och komplettera din inredning på bästa sätt. Gör ditt val noggrant och överväg de olika faktorerna för att få den perfekta lunchstolen för ditt rum eller verksamhet.

Ring oss för beställning idag

031-83 01 20

Om oss på Kontorsmiljö

Vi är ett inredningsföretag som jobbar med korta ledtider, allt för att möta marknadens krav på flexibla och snabba lösningar.

Vi lagerför stora delar av vårt sortiment. Vi erbjuder inredningslösningar för kontor och offentliga miljöer. Allt ifrån att inreda ett enskilt rum eller utrymme till komplexa uppdrag där vi är med från idé till färdigställande med leverans och montering av möbler och inredning.

Nyförsäljning, uthyrning samt återbruksförsäljning.