Snygga och funktionella barstolar hos Kontorsmiljö

Barstolar är inte bara en bekväm sittplats utan också en barstol är en mångsidig möbel som passar utmärkt i lunchrummet, restaurangen eller baren. Med sin höga sitthöjd ger den en avslappnad och social atmosfär som inbjuder till avslappnade måltider eller trevliga möten.

På Kontorsmiljö erbjuder vi ett brett utbud av snygga och funktionella barstolar som kan passa olika stilar och ändamål.

Vårt sortiment av barstolar

Ring oss för beställning idag

031-83 01 20

4,7 Google reviews

Endast ett sökresultat

Filtrera efter pris

Bekväma och funktionella barstolar

Många av våra barstolar har en stoppad sits och ryggstöd för extra komfort. De är utformade för att du ska kunna njuta av en lång och avslappnad måltid eller en trevlig stund vid ett högt bord.

Rätt sitthöjd för din barstol

Det är viktigt att välja rätt sitthöjd för din barstol. Det vanligaste är att en barstol har en sitthöjd på ca 70-75 cm. Detta gör dem lämpliga för högre köksöar eller bardiskar.

Material och stil

Våra barstolar är tillverkade i olika material, inklusive trä, läder, metall och tyg. Materialvalet påverkar stolens stil och komfort, så det är viktigt att välja det som passar din inredning och kontorets känsla bäst.

Stapelbara barstolar för flexibilitet

Om du vill ha flexibilitet i ditt utrymme erbjuder vi även stapelbara barstolar. Dessa tar minimal plats när de inte används och är lätta att förvara.

Med eller utan ryggstöd?

Vi erbjuder barstolar med olika alternativ, inklusive med eller utan ryggstöd. Valet beror på din komfort och utrymmets krav. Barstolar med ryggstöd ger extra stöd och komfort, medan de utan ryggstöd tar upp mindre plats och ger en mer öppen känsla.

Sagt om oss

4,7 Google reviews

Johan Schön

Jag uppleverar att ni/du svarar upp snabbt på våra behov, gärna kommer ut på plats för att säkerställa att ni uppfattat behovet korrekt.

Martinsson Elektronik

Malena Karlsson

Otroligt trevlig personal. Strålande service, snabba leveranser. Finns alla önskvärda prisnivåer. Bra tillgång till begagnade alternativ.

Sesami

Linda Forsberg

Fantastiskt duktig personal! Stort utbud av kontorsmöbler och kontorsstolar. Trevligt showroom där man kan kika på allt. Snabb leverans!

Ladda ner produktkatalog 2023/24

Skapa din egna stil med vår produktkatalog 2023/24! Ladda ner den idag för att upptäcka de senaste trenderna och inspirationen för ditt kontor

Ring oss för beställning idag

031-83 01 20

Kontakta oss för beställning

Vart kan man använda barstolar?

Lunchrummet

För lunchrummet är barstolar ett utmärkt val. De tar minimal plats och gör det enkelt att skapa en informell atmosfär där människor kan samlas för att äta och prata. Lunchrummet blir en social plats där medarbetare kan koppla av och umgås under arbetsdagen.

Restaurangen

I en restaurang kan barstolar användas vid bardisken eller längs en hög bordsskiva. De ger gästerna en bekväm plats att njuta av en drink eller en snabb måltid. Barstolar i olika färger och material kan anpassas till restaurangens inredning och tema.

Baren

Barstolar är självklara val för en bar där gästerna ofta samlas för att njuta av drinkar och sociala stunder. Barstolar med bekvämt fotstöd gör det enkelt för gästerna att sitta och prata med bartendern medan de njuter av sina favoritdrycker.

Oavsett var du vill placera dem, är barstolar en praktisk och stilfull lösning för att skapa en inbjudande och avslappnad atmosfär. På Kontorsmiljö hittar du ett brett utbud av barstolar i olika stilar, färger och material för att passa just ditt ändamål. Besök vår webbplats för att utforska vårt sortiment och hitta de perfekta barstolarna för din plats.

Klassisk design i svart eller grått tyg

Våra barstolar har en klassisk design och finns i flera färger, inklusive svart och grått tyg. Denna tidlösa estetik gör dem lämpliga för både moderna och mer traditionella inredningar.

Hållbarhet och miljömedvetenhet

På Kontorsmiljö är vi medvetna om vikten av hållbarhet. Därför erbjuder vi även begagnade barstolar som ett miljövänligt alternativ.

Oavsett om du behöver barstolar för personalrummet, kontoret eller restaurangen, hittar du ett brett utbud av alternativ hos oss. Våra snygga och funktionella barstolar är utformade för att kombinera komfort med stil och passa olika inredningar. Besök vår webbplats för att se vårt fullständiga sortiment och hitta de bästa barstolarna för ditt ändamål.