Bord för alla behov – Upptäck vårt omfattande sortiment hos Kontorsmiljö

På jakt efter det perfekta bordet för ditt kontor? Hos Kontorsmiljö erbjuder vi ett brett utbud av högkvalitativa bord i olika varianter och design, som passar alla typer av rum och användningsområden.

Vårt sortiment av bord

Ring oss för beställning idag

031-83 01 20

Filtrera efter pris

Kontorsbord, matbord, soffbord av högsta kvalitet

Oavsett om du behöver ett kontorsbord för arbete, ett matbord för måltider eller ett soffbord för loungen, kan du lita på oss för högsta kvalitet och hållbarhet. Våra bord är utformade för att vara stabila och pålitliga, oavsett användningsområde.

Bord med stilren design

Vi förstår vikten av att ha möbler med stilren design som passar in i olika inredningar. Våra bord är tillgängliga i olika stilar, former och färger för att passa dina specifika behov och estetiska preferenser. Hittad di inte det bord du söker här? Kontakta oss så ser vi till så att du får det du vill ha.

Bord i olika material och design

Vårt sortiment inkluderar bord i trä och faner. Oavsett om du föredrar ett rustikt träbord eller ett modernt och slitstarkt fanerbord, har vi alternativ som passar din smak.

Matbord, kontorsbord och andra användningsområden

Våra bord är mångsidiga och kan användas i olika rum och situationer. Oavsett om du behöver ett matbord till köket, ett kontorsbord till arbetsplatsen eller ett soffbord till soffan, har vi produkter som passar.

Sagt om oss

4,7 Google reviews

Johan Schön

Jag uppleverar att ni/du svarar upp snabbt på våra behov, gärna kommer ut på plats för att säkerställa att ni uppfattat behovet korrekt.

Martinsson Elektronik

Malena Karlsson

-Otroligt trevlig personal. Strålande service, snabba leveranser. Finns alla önskvärda prisnivåer. Bra tillgång till begagnade alternativ.

Sesami

Linda Forsberg

Fantastiskt duktig personal! Stort utbud av kontorsmöbler och kontorsstolar. Trevligt showroom där man kan kika på allt. Snabb leverans!

Ladda ner produktkatalog 2023/24

Skapa din egna stil med vår produktkatalog 2023/24! Ladda ner den idag för att upptäcka de senaste trenderna och inspirationen för ditt kontor

Ring oss för beställning idag

031-83 01 20

Kontakta oss för beställning

Konferens- och Mötesbord

För företag som behöver konferens- och mötesbord erbjuder vi även stabila och eleganta lösningar som gör möten och samarbeten effektiva och professionella.

Runt eller fyrkantigt?

Oavsett om du föredrar rund eller fyrkantig design, har vi bord i olika former som du kan välja mellan. Formen på bordet kan påverka inredningen och hur du använder det, så välj den som passar dina behov.

Skaffa ett bord som passar in

Ett bord bör inte bara vara funktionellt utan också komplettera inredningen i rummet. Här på hemsidan har vi ett sortiment av bord men vi kan lösa många olika varianter av soffbord, matbord, kontorsbord, konferensbord. Prata med oss så hittar vi ett bord med rätt färg, form och stil till dig och dina beov.

Belysning av kontor

Köp Bord hos Kontorsmiljö

Oavsett om du behöver ett bord för ditt mötesrum eller lounge, kan du hitta mängder av snygga bord hos oss på Kontorsmiljö. Vi erbjuder produkter i olika prisklasser för att möta dina behov och budget. Utforska vårt sortiment och hitta det perfekta bordet för dig.