Skrivbord för hemmakontoret eller arbetsplatsen

Att välja rätt skrivbord för hemmakontoret eller arbetsplatsen är avgörande för att skapa en produktiv och behaglig arbetsmiljö. Ett bra skrivbord bör inte bara vara estetiskt tilltalande utan också funktionellt och ergonomiskt utformat för att stödja ditt arbete. Oavsett om du jobbar hemifrån eller på ett kontor, är det viktigt att skrivbordet passar dina behov och bidrar till en god ergonomi.

Skrivbord och gamingbord

För den som även använder sitt skrivbord för gaming finns det specialdesignade gamingbord. Dessa bord är ofta utrustade med funktioner som förbättrar spelupplevelsen, såsom inbyggd kabelhantering, robusta ytor och dynamisk design. Ett gamingbord kan vara ett utmärkt val för den som söker ett skrivbord som klarar både arbete och underhållning.

Vårt sortiment av bord

Ring oss för beställning idag

031-83 01 20

4,7 Google reviews

Visar alla 7 resultat

Filtrera efter pris

Kontorsbord, matbord, soffbord av högsta kvalitet

Oavsett om du behöver ett kontorsbord för arbete, ett matbord för måltider eller ett soffbord för loungen, kan du lita på oss för högsta kvalitet och hållbarhet. Våra bord är utformade för att vara stabila och pålitliga, oavsett användningsområde.

Storlek och form

Storleken och formen på skrivbordet är viktiga faktorer att överväga. Ett litet skrivbord kan vara perfekt för trånga utrymmen, medan ett större skrivbord ger mer arbetsyta och förvaringsmöjligheter. Välj en form som passar ditt arbetsutrymme och dina arbetsvanor, oavsett om det är ett traditionellt rakt skrivbord, ett hörnskrivbord eller ett skrivbord med ovanlig form.

Ladda ner produktkatalog 2023/24

Skapa din egna stil med vår produktkatalog 2023/24! Ladda ner den idag för att upptäcka de senaste trenderna och inspirationen för ditt kontor

 

Sagt om oss

4,7 Google reviews

Johan Schön

Jag uppleverar att ni/du svarar upp snabbt på våra behov, gärna kommer ut på plats för att säkerställa att ni uppfattat behovet korrekt.

Martinsson Elektronik

Malena Karlsson

Otroligt trevlig personal. Strålande service, snabba leveranser. Finns alla önskvärda prisnivåer. Bra tillgång till begagnade alternativ.

Sesami

Linda Forsberg

Fantastiskt duktig personal! Stort utbud av kontorsmöbler och kontorsstolar. Trevligt showroom där man kan kika på allt. Snabb leverans!

Ladda ner produktkatalog 2023/24

Skapa din egna stil med vår produktkatalog 2023/24! Ladda ner den idag för att upptäcka de senaste trenderna och inspirationen för ditt kontor

Ring oss för beställning idag

031-83 01 20

Kontakta oss för beställning

Jobba hemma vid detta enkla och stilrena skrivbord

För de som jobbar hemifrån är ett enkelt och stilrent skrivbord ofta ett populärt val. Detta ger en lugn och fokuserad arbetsmiljö och kan enkelt integreras i de flesta heminredningar. Ett stilrent skrivbord kan också vara utrustat med smarta förvaringslösningar för att hålla arbetsytan fri från röra.

HÖJ- OCH SÄNKBARA SKRIVBORD ÄR POPULÄRA

Höj- och sänkbara skrivbord har blivit allt mer populära, särskilt bland de som är medvetna om ergonomi och hälsa. Dessa skrivbord ger användaren möjlighet att växla mellan att sitta och stå, vilket kan bidra till bättre hållning och ökad energi under arbetsdagen.

Skrivbord som passar dina behov

Det är viktigt att välja ett skrivbord som passar dina specifika behov. Tänk på hur mycket förvaringsutrymme du behöver, vilken typ av arbete du kommer att utföra och vilka ergonomiska aspekter som är viktiga för dig. Ett skrivbord med flera lådor och hyllor kan vara idealiskt för den som behöver mycket förvaringsutrymme, medan ett enklare skrivbord kan passa bättre för de som föredrar en minimalistisk arbetsmiljö.

Belysning av kontor

Var ska skrivbordet stå?

Placeringen av skrivbordet i rummet kan ha stor inverkan på din produktivitet och välbefinnande. Tänk på faktorer som naturligt ljus, utsikt och avstånd till andra möbler när du bestämmer var ditt skrivbord ska placeras.

Hur högt bör ett skrivbord vara?

Den idealiska höjden på ett skrivbord beror på användarens längd och sittställning. Ett höj- och sänkbart skrivbord är en flexibel lösning som tillåter användaren att justera höjden efter personliga behov och föredragna arbetsställningar.

Skrivbord för hemmakontoret med smart förvaring

Ett skrivbord med smart förvaring hjälper till att hålla arbetsytan organiserad och fri från röra. Detta är särskilt viktigt i hemmakontoret där utrymmet ofta är begränsat. Skrivbord med inbyggda hyllor, lådor och skåp kan vara en stor fördel.

skrivbordspaket small

Kommer du att stå upp och jobba?

Om du planerar att stå upp och jobba under delar av dagen, är ett höj- och sänkbart skrivbord ett måste. Detta ger dig flexibiliteten att växla mellan sittande och stående arbetsställningar, vilket kan bidra till bättre hälsa och ökad produktivitet.

Ett skrivbord måste stå stadigt

Ett skrivbord måste vara stabilt och robust för att kunna stödja ditt arbete effektivt. Ett stadigt skrivbord ger en säker arbetsyta och är särskilt viktigt för de som använder tung utrustning som flera bildskärmar eller stora datorer.

Kontorsstol_NS09_fram

Ett skrivbord med flexibel lösning

Flexibla skrivbordslösningar är idealiska för de som har varierande arbetsbehov. Detta kan innebära skrivbord med justerbara hyllor, avtagbara paneler eller modulära komponenter som kan anpassas efter användarens behov.

Skrivbord för olika behov och arbetsstilar

Det finns skrivbord för alla typer av behov och arbetsstilar. Oavsett om du behöver ett litet skrivbord för ett trångt utrymme, ett höj- och sänkbart skrivbord för ergonomisk flexibilitet, eller ett stort skrivbord för omfattande arbetsuppgifter, finns det alternativ som passar dig. Tänk på dina specifika behov och arbetsstil när du väljer skrivbord för att säkerställa att du får en lösning som stödjer ditt arbete på bästa sätt.