Bordsskivor för ditt perfekta kontorsbord

När det gäller att skapa det perfekta kontorsbordet är valet av bordsskiva av avgörande betydelse. Hos Kontorsmiljö erbjuder vi ett brett utbud av bordsskivor i olika varianter och tjocklekar.

Vårt sortiment av bordsskivor

Ring oss för beställning idag

031-83 01 20

4,7 Google reviews

Endast ett sökresultat

Filtrera efter pris

Vad ska jag tänka på när jag väljer min bordsskiva?

När du väljer din bordsskiva är det viktigt att överväga rummets användning, storlek och inredning. Tänk på vilket material, färg och tjocklek som bäst kompletterar ditt kontorsutrymme.

Kombinera ditt eget bord

Med vårt sortiment av bordsskivor har du möjlighet att skapa ett unikt och anpassat kontorsbord. Du kan kombinera olika bordsskivor med olika bordsben och skapar på så sätt ett bord som passar dina behov och stilpreferenser.

Bordsskivor i 25mm

Våra bordsskivor är tillgängliga i 25mm tjocklek, vilket ger dem både stabilitet och hållbarhet. Denna tjocklek är idealisk för att skapa ett pålitligt och starkt kontorsbord.

Bordsskiva i vit laminat

För en tidlös, stilren och ljus känsla i ditt kontor kan en bordsskiva i vit laminat vara ett utmärkt val. Den är enkel att rengöra och ger rummet ett modernt utseende.

Sagt om oss

4,7 Google reviews

Johan Schön

Jag uppleverar att ni/du svarar upp snabbt på våra behov, gärna kommer ut på plats för att säkerställa att ni uppfattat behovet korrekt.

Martinsson Elektronik

Malena Karlsson

Otroligt trevlig personal. Strålande service, snabba leveranser. Finns alla önskvärda prisnivåer. Bra tillgång till begagnade alternativ.

Sesami

Linda Forsberg

Fantastiskt duktig personal! Stort utbud av kontorsmöbler och kontorsstolar. Trevligt showroom där man kan kika på allt. Snabb leverans!

Ladda ner produktkatalog 2023/24

Skapa din egna stil med vår produktkatalog 2023/24! Ladda ner den idag för att upptäcka de senaste trenderna och inspirationen för ditt kontor

Ring oss för beställning idag

031-83 01 20

Kontakta oss för beställning

Hur man väljer den bästa bordsskivan

För att välja den bästa bordsskivan för ditt kontorsbord är det viktigt att överväga dina specifika behov och stilpreferenser. Tänk på hur bordet kommer att användas och vilka krav du har på hållbarhet och estetik. Överlägg vart bordet ska stå och vilken form på bordsskivan som skulle passa bäst.

Våra bordsskivor är lätta att rengöra

En viktig fördel med våra bordsskivor i vit laminat är att de är lätta att rengöra och underhålla. Det gör dem idealiska för arbetsmiljöer där renlighet är viktigt.

Vilket material ska du välja till din bordsskiva?

Valet av material till din bordsskiva påverkar dess utseende och egenskaper. Vi erbjuder ett brett utbud av material, inklusive trä, laminat och mer, så att du kan hitta det som bäst matchar din inredning och stil. Hittar du ingen bordsskiva här på vår webb som passar dig så kontakta oss så löser vi en skiva som passar dina behov.

Hittade du inte en lämplig storlek?

Om du inte hittade en lämplig storlek på våra bordsskivor, kontakta oss gärna. Vi erbjuder möjligheten att skapa specialbeställda bordsskivor som passar exakt till ditt behov.

Ge ditt kontor en stilren känsla med vita bordsskivor

För att ge ditt kontor en känsla av ljus och rymd kan du välja vita bordsskivor. Dessa skapar en modern tidlös och professionell atmosfär i arbetsmiljön.

Oavsett dina behov och stilpreferenser kan du hitta den perfekta bordsskivan hos Kontorsmiljö för att skapa det ideala kontorsbordet.