Ståbord för en ergonomisk arbetsmiljö – Kontorsmiljö

Vårt sortiment av ståbord erbjuder en bekväm lösning för alla typer av kontor. Genom att använda ståbord i din arbetsmiljö kan du skapa en mer ergonomisk och produktiv plats för ditt team.

Vårt sortiment av ståbord

Ring oss för beställning idag

031-83 01 20

Filtrera efter pris

Ståbord för många ändamål

Ståborden passar perfekt för lunchrum, kontor, möten och det öppna kontorslandskapet. Deras mångsidighet gör dem till en idealisk lösning för olika delar av din arbetsplats. Det är alltid bra att kunna byta höjd på sin arbetsposition under dagen för att inte få ont i kroppen. Eller varför inte äta stående om man hellre jobbar sittande. Att ha bord i olika höjd på kontoret ger både de anställda och kunderna en flexibel och bra miljö.

Ståbord i olika höjder

Vi erbjuder ståbord i olika höjder, vilket ger dig möjlighet att anpassa din arbetsplats efter dina unika behov. Oavsett om du behöver ett högt ståbord för snabba möten eller en något lägre modell för längre arbetspass, har vi det du söker. Hittar du inte det du söker? Kontakta oss så ser vi till att hitta en lösning för dig och dina behov.

Vita ståbord

Våra vita ståbord är en fräsch och modern lösning för arbetsplatsen. De ger ett ljust och luftigt intryck, vilket kan bidra till en positiv arbetsmiljö.

Barbord med kryssfot

Våra ståbord finns i olika varianter, inklusive barbord med kryssfot, vilka ger stabilitet och stil i ett. Dessa bord passar perfekt i mer avslappnade kontorsmiljöer. Eller varför inte i lunchrummet? Använd flera barbord och sittbord utspritt på kontoret för att ha de lättillgängliga för de anställda.

Runt ståbord

Runda ståbord ger en naturlig samlingsplats för möten och diskussioner. De skapar en mer informell och engagerande atmosfär i kontorslandskapet.

Sagt om oss

4,7 Google reviews

Johan Schön

Jag uppleverar att ni/du svarar upp snabbt på våra behov, gärna kommer ut på plats för att säkerställa att ni uppfattat behovet korrekt.

Martinsson Elektronik

Malena Karlsson

Otroligt trevlig personal. Strålande service, snabba leveranser. Finns alla önskvärda prisnivåer. Bra tillgång till begagnade alternativ.

Sesami

Linda Forsberg

Fantastiskt duktig personal! Stort utbud av kontorsmöbler och kontorsstolar. Trevligt showroom där man kan kika på allt. Snabb leverans!

Ladda ner produktkatalog 2023/24

Skapa din egna stil med vår produktkatalog 2023/24! Ladda ner den idag för att upptäcka de senaste trenderna och inspirationen för ditt kontor

Ring oss för beställning idag

031-83 01 20

Kontakta oss för beställning

Köp ståbord hos oss på Kontorsmiljö

För att göra det enkelt för dig att skapa den perfekta arbetsmiljön kan du köpa våra ståbord hos Kontorsmiljö. Vi erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa ståbord som kommer att passa dina behov och öka produktiviteten.

Ståbord i fast vit modell

För den som letar efter en tidlös design och en fast modell erbjuder vi vita ståbord som kommer att passa perfekt i din arbetsplats. Dessa bord är enkla att matcha med olika inredningsstilar. Låt inte barbordet ta fokuset från din övriga design, välj ett vit stilren modell.

Ståbord som passar perfekt med barstolar

För att komplettera dina ståbord erbjuder vi även ett urval av barstolar som passar perfekt tillsammans. Detta gör det möjligt för ditt team att stå bekvämt under arbetsdagen.

Se hela vårt sortiment av bord

För att upptäcka hela vårt sortiment av bord, inklusive ståbord, besök vår webbplats eller besök vårt showroom i Göteborg. Oavsett vilken typ av bord du letar efter, har vi en lösning som kommer att passa perfekt i din arbetsmiljö.

Belysning av kontor