Höj-sänkbart el-stativ – Anpassa din arbetsställning

I jakten på en mer ergonomisk och flexibel arbetsmiljö är höj-sänkbara el-stativ ett utmärkt tillskott till ditt kontorsmöblemang. Hos Kontorsmöbler erbjuder vi ett brett utbud av el-stativ för skrivbord och bordsskivor som ger dig möjligheten att variera din arbetsställning med lätthet.

Vårt sortiment av el-stativ

Ring oss för beställning idag

031-83 01 20

4,7 Google reviews

Visar alla 2 resultat

Filtrera efter pris

Variera din arbetsställning mellan sittande till stående

Att sitta vid skrivbordet under långa perioder kan vara belastande för kroppen. Med våra höj-sänkbara el-stativ kan du enkelt variera din arbetsställning mellan sittande och stående. Detta främjar bättre blodcirkulation, minskar belastningen på ryggen och kan öka din produktivitet.

El-Stativ till skrivbord

Våra el-stativ är designade för att vara kompatibla med skrivbord och bordsskivor i olika storlekar och material. Oavsett om du har ett träskrivbord eller en laminatskiva, har vi en lösning som passar.

Ställbara stativet – passar olika bredder på bordsskiva

Våra höj-sänkbara el-stativ är utrustade med ställbara ben som kan anpassas till olika bredder på bordsskivan. Detta gör dem mångsidiga och passande för en mängd olika bordsskivor.

Sagt om oss

4,7 Google reviews

Johan Schön

Jag uppleverar att ni/du svarar upp snabbt på våra behov, gärna kommer ut på plats för att säkerställa att ni uppfattat behovet korrekt.

Martinsson Elektronik

Malena Karlsson

Otroligt trevlig personal. Strålande service, snabba leveranser. Finns alla önskvärda prisnivåer. Bra tillgång till begagnade alternativ.

Sesami

Linda Forsberg

Fantastiskt duktig personal! Stort utbud av kontorsmöbler och kontorsstolar. Trevligt showroom där man kan kika på allt. Snabb leverans!

Ladda ner produktkatalog 2023/24

Skapa din egna stil med vår produktkatalog 2023/24! Ladda ner den idag för att upptäcka de senaste trenderna och inspirationen för ditt kontor

Ring oss för beställning idag

031-83 01 20

Kontakta oss för beställning

Elektriskt höj och sänkbart stativ gör det enkelt att variera arbetsställning

Våra el-stativ är elektriskt justerbara och gör det enkelt att ändra höjden på din arbetsplats. Med hjälp av en enkel knapptryckning kan du anpassa höjden efter dina önskemål. Välj färg mellan vit och svart, för att matcha din inredning.

Finns i olika slaglängder och storlekar

Våra höj-sänkbara el-stativ finns i olika slaglängder och storlekar, vilket ger dig flexibilitet att anpassa din arbetsplats efter dina behov. Vare sig du behöver ett kompakt el-stativ för ett mindre skrivbord eller ett större stativ för en omfattande arbetsstation, har vi alternativ för dig.

500 mm höjdjustering – Enkel anpassning för alla användare

Med upp till 500 mm höjdjustering kan våra el-stativ anpassas till att passa användare av olika längder och arbetsställningar. Detta gör dem idealiska för arbetsplatser där flera personer delar samma arbetsstation.

Oavsett om du arbetar hemma eller på kontoret, kan våra höj-sänkbara el-stativ hjälpa dig att skapa en mer anpassningsbar och bekväm arbetsmiljö. Välj ditt el-stativ hos Kontorsmöbler och upplev fördelarna med att variera din arbetsställning med lätthet.