Lunchbord – Runt och rektangulärt för många användningsområden

Lunchbord är oumbärliga möbler för alla arbetsplatser, matsalar, lunchrum, caféer och restauranger. Hos oss på Kontorsmiljö erbjuder vi ett brett sortiment av lunchbord, inklusive runda och rektangulära alternativ, så att du kan hitta det bord som passar din verksamhet bäst.

Vårt sortiment av lunchbord

Ring oss för beställning idag

031-83 01 20

4,7 Google reviews

Filtrera efter pris

Lunchbord i vit laminat – tåliga och lättskötta

Våra lunchbord är tillverkade med kvalitet i åtanke. Många av dem har bordsskivor i vit laminat, vilket ger dem en ren och modern estetik samtidigt som de är tåliga och lättskötta. Det är en klassisk bordsskiva som håller länge och aldrig blir omodern.

Passar i matsalar, lunchrum, caféer och restauranger

Oavsett om du driver en matsal, lunchrum, café eller restaurang, kommer våra lunchbord att passa perfekt. De är designade för att uppfylla de höga kraven på hållbarhet och användbarhet som är nödvändiga i offentliga och kommersiella miljöer.

Har du behov av ett cafébord?

Om du letar efter cafébord för ditt café, har vi flera passande alternativ i vårt sortiment. Våra cafébord finns i olika storlekar, stilar och materialval för att passa din caféinredning och behov.

Sagt om oss

4,7 Google reviews

Johan Schön

Jag uppleverar att ni/du svarar upp snabbt på våra behov, gärna kommer ut på plats för att säkerställa att ni uppfattat behovet korrekt.

Martinsson Elektronik

Malena Karlsson

Otroligt trevlig personal. Strålande service, snabba leveranser. Finns alla önskvärda prisnivåer. Bra tillgång till begagnade alternativ.

Sesami

Linda Forsberg

Fantastiskt duktig personal! Stort utbud av kontorsmöbler och kontorsstolar. Trevligt showroom där man kan kika på allt. Snabb leverans!

Ladda ner produktkatalog 2023/24

Skapa din egna stil med vår produktkatalog 2023/24! Ladda ner den idag för att upptäcka de senaste trenderna och inspirationen för ditt kontor

Ring oss för beställning idag

031-83 01 20

Kontakta oss för beställning

Kontorsstol_NS09_fram

Klassisk design på lunchrumsbord

Våra lunchbord har en tidlös och klassisk design som gör dem mångsidiga och passande i olika miljöer. Oavsett om du föredrar rektangulära eller runda lunchbord, hittar du dem hos oss i olika storlekar och höjder.

För att utforska vårt urval av lunchbord och cafébord i olika varianter och materialval, besök vår webbplats. Kontakta oss om du har några speciella önskemål eller behöver hjälp med att hitta de bord som bäst passar din verksamhet. Vi är här för att hjälpa dig skapa en funktionell och snygg matsal, lunchrums- eller cafémiljö.

Ring oss för beställning idag

031-83 01 20