Barbord för kontor och företag – Köp hos Kontorsmiljö

Ett barbord är en utmärkt möbel för att skapa en trevlig samlingsplats i kontors- och företagsmiljöer. Hos Kontorsmiljö erbjuder vi ett varierat utbud av barbord och ståbord som passar perfekt för kontorsbruk. Här är några viktiga aspekter att överväga när du letar efter det perfekta barbordet.

Vårt sortiment av barbord

Ring oss för beställning idag

031-83 01 20

Filtrera efter pris

Ett barbord som passar perfekt till kontoret

När du väljer ett barbord för ditt kontor är det viktigt att överväga storlek och stil. Ett passande barbord kan skapa en trevlig plats för informella möten, luncher eller avslappnade samtal med kollegor.

Våra olika barbord

Vi har ett brett urval av barbord med olika stilar, storlekar och material. Oavsett om du föredrar ett modernt barbord i metall eller ett mer traditionellt träbord, har vi produkter som kan matcha din inredning.

Runt eller rektangulärt barbord?

Barborden kommer i olika former, inklusive runda och rektangulära. Valet av form beror på dina rumsliga behov och den visuella effekten du vill uppnå i din kontorsmiljö

Barbord med stilren design

Våra barbord är utformade med fokus på stilren design och moderna estetiska inslag. De kommer i olika färger och material för att smälta in perfekt i din arbetsplats. Hittar du inte det du söker här på hemsidan? Kontakta oss så löser vi ett bra barbord/ståbord till dig.

Sagt om oss

4,7 Google reviews

Johan Schön

Jag uppleverar att ni/du svarar upp snabbt på våra behov, gärna kommer ut på plats för att säkerställa att ni uppfattat behovet korrekt.

Martinsson Elektronik

Malena Karlsson

Otroligt trevlig personal. Strålande service, snabba leveranser. Finns alla önskvärda prisnivåer. Bra tillgång till begagnade alternativ.

Sesami

Linda Forsberg

Fantastiskt duktig personal! Stort utbud av kontorsmöbler och kontorsstolar. Trevligt showroom där man kan kika på allt. Snabb leverans!

Ladda ner produktkatalog 2023/24

Skapa din egna stil med vår produktkatalog 2023/24! Ladda ner den idag för att upptäcka de senaste trenderna och inspirationen för ditt kontor

Ring oss för beställning idag

031-83 01 20

Kontakta oss för beställning

Vilket barbord/ståbord ska jag välja?

För att välja det bästa barbordet för ditt kontor, överväg dina specifika behov och rummets dimensioner. Vårt sortiment är utformat för att tillgodose olika önskemål.

Våra barbord och ståbord passar perfekt med våra barstolar

Komplettera ditt barbord med våra barstolar för en komplett och bekväm lösning. Vårt sortiment av stolar kompletterar våra barbord på ett bra sätt.

Hur stor plats tar barbordet?

Måttet på ditt barbord beror på ditt utrymme och användningsområde. Våra barbord finns i olika storlekar för att passa dina krav och den plats du har tillgänglig.

Belysning av kontor

Köp ditt barbord hos Kontorsmiljö

Oavsett om du behöver ett barbord för ditt företag, kontor eller personalrum, kan du hitta ett stort urval av snygga barbord hos oss på Kontorsmiljö. Utforska vårt sortiment och hitta det barbord som passar dina behov och stilpreferenser.