Fällbara bord – Skapa flexibla arbetsmiljöer med Kontorsmiljö

På jakt efter en praktisk lösning för att skapa flexibla arbetsmiljöer? Våra fällbara bord på Kontorsmiljö är svaret. Dessa mångsidiga bord är perfekta för lunchrum, konferenser och tillfälliga arbetsplatser.

Vårt sortiment av fällbara bord

Ring oss för beställning idag

031-83 01 20

4,7 Google reviews

Visar alla 2 resultat

Filtrera efter pris

Fällbord för lunchrum och konferens

Våra fällbara bord är idealiska för lunchrum och konferenslokaler. De är enkla att ställa upp och kan snabbt fällas ihop när de inte används. Detta sparar värdefullt utrymme och gör det möjligt att anpassa arbetsmiljön efter dina behov.

Välj rätt hopfällbara bord

När du väljer ett hopfällbart bord är det viktigt att tänka på dina behov och krav. Vi erbjuder fällbord i olika storlekar, material och stilar. Oavsett om du behöver ett bord med en vit laminatskiva eller björklaminat, har vi alternativ för dig.

Spara på miljön genom att köpa begagnat

För miljömedvetna kunder erbjuder vi även begagnade fällbord. Genom att köpa begagnat kan du spara pengar samtidigt som du bidrar till att minska din miljöpåverkan. Det är ett praktiskt och hållbart val.

Bord med laminatskiva och fällbara ben

Våra fällbara bord är utrustade med laminatskivor och fällbara ben. Denna design gör dem lätta att hantera och ger en stabil arbetsyta. Du kan vara säker på att våra bord håller hög kvalitet och är byggda för att hålla.

Sagt om oss

4,7 Google reviews

Johan Schön

Jag uppleverar att ni/du svarar upp snabbt på våra behov, gärna kommer ut på plats för att säkerställa att ni uppfattat behovet korrekt.

Martinsson Elektronik

Malena Karlsson

Otroligt trevlig personal. Strålande service, snabba leveranser. Finns alla önskvärda prisnivåer. Bra tillgång till begagnade alternativ.

Sesami

Linda Forsberg

Fantastiskt duktig personal! Stort utbud av kontorsmöbler och kontorsstolar. Trevligt showroom där man kan kika på allt. Snabb leverans!

Ladda ner produktkatalog 2023/24

Skapa din egna stil med vår produktkatalog 2023/24! Ladda ner den idag för att upptäcka de senaste trenderna och inspirationen för ditt kontor

Ring oss för beställning idag

031-83 01 20

Kontakta oss för beställning

Fast höjd

De fällbara borden har en fast höjd som passar de flesta användare. Höjden är noggrant utvald för att vara bekväm och ergonomisk.

Välj mellan vit eller björklaminat på bordskivan

Våra fällbara bord finns i olika färger och material. Du kan välja mellan vit eller björklaminat på bordskivan, beroende på din inredning och preferenser.

Köp fällbord enkelt hos Kontorsmiljö

Det har aldrig varit enklare att köpa fällbord. Besök vår webbplats och utforska vårt sortiment av fällbara bord. Vi erbjuder enkel och smidig beställningsprocess, och du kan vara säker på att få högkvalitativa produkter till rimliga priser.

Skapa en flexibel arbetsmiljö med våra fällbara bord från Kontorsmiljö. Vare sig du behöver bord för en konferens, lunchrum eller tillfälliga arbetsplatser, har vi lösningen för dig.