Belysning – Stort utbud av lampor till kontoret

När det kommer till att skapa den perfekta arbetsmiljön på ditt kontor, är rätt belysning av högsta vikt. Vi erbjuder ett brett sortiment av lampor och belysning som kommer att förbättra ditt arbetsutrymme och ge dig den optimala belysningen du behöver.

Allt inom belysning

Ring oss för beställning idag

031-83 01 20

4,7 Google reviews

Visar alla 2 resultat

Filtrera efter pris

Hitta mysig stämning med mer ljuskällor

Inredning handlar inte bara om möbler och färger. Belysning spelar en avgörande roll när det kommer till att skapa den perfekta atmosfären på ditt kontor. Oavsett om du inreder ett helt rum eller vill lyfta fram specifika detaljer, är rätt belysning nyckeln. I den här artikeln kommer vi att utforska hur du kan inreda med belysning, olika typer av ljuskällor som finns tillgängliga, och varför vårt sortiment är det perfekta valet för dina behov.

Sagt om oss

4,7 Google reviews

Johan Schön

Jag uppleverar att ni/du svarar upp snabbt på våra behov, gärna kommer ut på plats för att säkerställa att ni uppfattat behovet korrekt.

Martinsson Elektronik

Malena Karlsson

Otroligt trevlig personal. Strålande service, snabba leveranser. Finns alla önskvärda prisnivåer. Bra tillgång till begagnade alternativ.

Sesami

Linda Forsberg

Fantastiskt duktig personal! Stort utbud av kontorsmöbler och kontorsstolar. Trevligt showroom där man kan kika på allt. Snabb leverans!

Ladda ner produktkatalog 2023/24

Skapa din egna stil med vår produktkatalog 2023/24! Ladda ner den idag för att upptäcka de senaste trenderna och inspirationen för ditt kontor

Ring oss för beställning idag

031-83 01 20

Kontakta oss för beställning

Kontorsstol_NS09_fram

Vilka olika sorters belysning har vi?

Vi förstår att olika rum kräver olika typer av belysning. Oavsett om du söker taklampor, golv- eller bordslampor, har vi allt för att passa din stil och arbetsbehov. Vi erbjuder stort utbud av varumärken så du kan vara säker på att hitta högkvalitativa produkter som ger både stil och funktionalitet.

Lys upp kontoret med bordslampor

För att skapa en bra arbetsmiljö är det viktigt att hitta rätt belysning. Vårt sortiment av bordslampor ger dig möjlighet att skapa den perfekta arbetsbelysningen samtidigt som du förbättrar rummets estetik. Våra lampor kommer i olika stilar, inklusive tidlös design och moderna alternativ, så du kan välja den som passar bäst för din inredning.

Lampor och belysning till hela kontoret

Oavsett om du behöver belysning för ett enskilt rum eller hela kontoret, har vi det du behöver. Vårt stora utbud av ljuskällor och lampor gör det enkelt att hitta den bästa lösningen för din arbetsplats. Våra produkter kommer från ledande varumärken, vilket garanterar hög kvalitet och hållbarhet.

 

Kontorsstol_NS09_fram

Jobba med rätt belysning

För att skapa rätt stämning och arbetsmiljö är det viktigt att välja bra belysning. Vårt kunniga team är här för att hjälpa dig välja mellan olika alternativ, inklusive spotlights, golvlampor, vägglampor och mycket mer. Vi förstår att varje arbetsplats är unik, och vi ger dig de bästa tipsen och råden för att hitta den perfekta belysningslösningen.

Upptäck vårt sortiment av lampor och belysning

Vi erbjuder en mängd olika lampor och belysningsalternativ som kommer att hjälpa dig att skapa den bästa arbetsmiljön. Oavsett om du letar efter en stilren bordslampa eller taklama kommer du att hitta allt du behöver hos oss. Vår onlinebutik ger dig möjlighet att utforska vårt stora utbud och göra ditt val med bekvämlighet.

Belysning av kontor

Lampa utan sladd inomhus

Vi erbjuder också trådlös belysning för en ren och prydlig inredning. Oavsett om du vill ha en lampa utan sladd i ditt hem eller kontor, har vi alternativ som passar dina behov.

Lamptillbehör från ledande varumärken

För att komplettera din belysning erbjuder vi ett brett utbud av lamptillbehör från välkända varumärken. Detta gör det möjligt för dig att anpassa din belysning och skapa den perfekta atmosfären i ditt arbetsutrymme.

Smart design

Vi fokuserar inte bara på att erbjuda lampor och belysning utan även på att skapa smarta och effektiva lösningar för ditt kontor. Vår belysning är designad för att vara energieffektiv och hållbar, vilket inte bara sparar energi utan även minskar dina kostnader på lång sikt.

Så oavsett om du behöver belysning för ditt hem eller kontor, kan du lita på oss för att erbjuda de bästa lösningarna. Vår stora erfarenhet och vårt breda sortiment kommer att hjälpa dig att hitta den perfekta belysningen för dina behov. Kontakta oss idag för mer information om våra produkter och leveransalternativ. Vi är här för att hjälpa dig skapa den bästa arbetsmiljön med bra belysning.

Denna produkt är för närvarande slut i lager och är inte tillgänglig.

Kontorsstol_NS09_fram

Hur ska man inreda med belysning?

Inredning med belysning handlar om att skapa en balans mellan funktionalitet och estetik. Genom att placera lampor på strategiska platser kan du betona vissa områden och mjukgöra andra. Taklampor ger generell belysning, medan golv- och bordslampor kan användas för att skapa fokuserad belysning på specifika platser eller föremål. Här hos oss har vi ett stort utbud av belysningsalternativ för att hjälpa dig uppnå den rätta stilen och känslan i ditt hem.

Vad finns det för olika typer av ljuskällor?

Det finns en mängd olika ljuskällor att välja mellan, och valet av ljuskälla kan påverka stämningen i ditt hem. Här är några alternativ att överväga:

  • LED-lampor: Energisnåla och långlivade, LED-lampor är ett populärt val. De finns i olika färger och former och kan anpassas efter din inredning.

  • Glödlampor: Även om de traditionella glödlamporna har minskat i popularitet, ger de fortfarande ett varmt och mysigt sken som kan vara perfekt för vissa rum.

  • Halogenlampor: Halogenlampor ger stark och klar belysning, perfekt för att betona konstverk eller detaljer i ditt hem.

  • Lysrör: Lysrör är utmärkta för områden där du behöver mycket ljus, som kök och badrum.

Hos oss hittar du olika ljuskällor i olika stilar och effektivitetsnivåer, så du kan välja det som passar bäst för din inredning.

Hos oss är utbudet stort

När du letar efter det perfekta belysningsalternativet för din inredning behöver du ett brett utbud att välja mellan. Vi erbjuder ett omfattande sortiment av lampor och belysningsprodukter, inklusive moderna och tidlösa designs. Våra produkter passar för alla rum och stilar, oavsett om du inreder ditt hem eller kontor. Med vårt stora utbud har du möjlighet att hitta den belysning som passar dig bäst.

Så om du vill inreda med belysning och skapa den perfekta stämningen i ditt hem, leta inte längre. Vårt stora utbud och vårt kunniga team är här för att hjälpa dig. Utforska vårt sortiment idag och hitta de ljuskällor som kommer att förvandla ditt hem till en plats av skönhet och funktion.