Skjutdörrsförvaring – Perfekt för arbetsplatsen

Skjutdörrsförvaring är en utmärkt lösning för kontorsmiljön och passar perfekt för att organisera och förvara viktiga dokument och föremål. På Kontorsmiljö erbjuder vi skjutdörrsförvaring i vit laminat med infällda handtag, vilket ger en tidlös och modern design.

Vårt sortiment av skjutdörrsförvaring

Ring oss för beställning idag

031-83 01 20

4,7 Google reviews

Endast ett sökresultat

Filtrera efter pris

Fördelar med förvaring med skjutdörrar

Det finns flera fördelar med att välja skjutdörrsförvaring, här har vi listat några av de.

Platsbesparande

Skjutdörrar glider smidigt åt sidan istället för att svänga ut, vilket gör att du kan använda mindre utrymme för att komma åt din förvaring. Detta är särskilt användbart i trånga utrymmen.

Tidlös design

Vår skjutdörrsförvaring i vit laminat med infällda handtag har en tidlös och modern design som passar i olika inredningsstilar. Den smidiga designen är enkel att matcha med andra möbler och kontorsinredning.

Snygg och professionell

Skjutdörrsförvaring ger ett snyggt och professionellt utseende till ditt kontor. Det hjälper till att hålla arbetsplatsen organiserad och prydlig.

Anpassningsbar

Skjutdörrsförvaring finns i olika bredder, höjder och djup för att passa olika förvaringsbehov. Du kan anpassa din förvaring efter din arbetsplatsens specifika krav.

Låsbara skjutdörrar

För extra säkerhet kan våra skjutdörrsförvaringar utrustas med lås så att du kan skydda ditt innehåll.

Tidlös och modern design

Våra skjutdörrar är i vit laminat med infällda handtag vilket ger en tidlös och modern design som aldrig går ur tiden. Den stilrena designen funkar att kombinera med flera olika stilar, färger och i olika miljöer. Hittar du inte rätt höjd och bredd på skjutdörrsförvaringen här på webben så tveka inte att kontakta oss så ser vi vad vi kan lösa för dina behov och önskemål.

Hitta rätt bredd, höjd och djup på din skjutdörrsförvaring

Det är viktigt att välja rätt bredd, höjd och djup på din skjutdörrsförvaring för att säkerställa att den passar perfekt i din arbetsmiljö. Fundera över vilka föremål eller dokument du behöver förvara och välj en skjutdörrsförvaring som kan rymma dem utan problem. Om du är osäker kan du kontakta oss på Kontorsmiljö så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för dina förvaringsbehov.

Så om du letar efter en platsbesparande och stilren lösning för förvaring på din arbetsplats, överväg att investera i skjutdörrsförvaring. Kontakta oss på Kontorsmiljö för att utforska vårt utbud av skjutdörrsförvaring och hitta den perfekta lösningen för ditt kontor.

Sagt om oss

4,7 Google reviews

Johan Schön

Jag uppleverar att ni/du svarar upp snabbt på våra behov, gärna kommer ut på plats för att säkerställa att ni uppfattat behovet korrekt.

Martinsson Elektronik

Malena Karlsson

Otroligt trevlig personal. Strålande service, snabba leveranser. Finns alla önskvärda prisnivåer. Bra tillgång till begagnade alternativ.

Sesami

Linda Forsberg

Fantastiskt duktig personal! Stort utbud av kontorsmöbler och kontorsstolar. Trevligt showroom där man kan kika på allt. Snabb leverans!

Ladda ner produktkatalog 2023/24

Skapa din egna stil med vår produktkatalog 2023/24! Ladda ner den idag för att upptäcka de senaste trenderna och inspirationen för ditt kontor

Ring oss för beställning idag

031-83 01 20

Kontakta oss för beställning

Om oss på Kontorsmiljö

Vi är ett inredningsföretag som jobbar med korta ledtider, allt för att möta marknadens krav på flexibla och snabba lösningar.

Vi lagerför stora delar av vårt sortiment. Vi erbjuder inredningslösningar för kontor och offentliga miljöer. Allt ifrån att inreda ett enskilt rum eller utrymme till komplexa uppdrag där vi är med från idé till färdigställande med leverans och montering av möbler och inredning.

Nyförsäljning, uthyrning samt återbruksförsäljning.