Towerförvaring – Kontorsmiljö

Vår towerförvaring är utrustad med en smart utdragbar hyllsektion, vilket gör det enkelt att organisera och förvara dina kontorsmaterial och dokument på ett smidigt sätt. Denna unika funktion ger extra flexibilitet och enkel tillgång till dina föremål.

Vårt sortiment av towerförvaring

Ring oss för beställning idag

031-83 01 20

4,7 Google reviews

Endast ett sökresultat

Filtrera efter pris

Välj Mellan Höger och Vänsterhängt Towerskåp

Vi erbjuder vårt towerskåp i både högerhängda och vänsterhängda varianter, så du kan anpassa skåpet efter din arbetsplatslayout och dina behov. Oavsett om du föredrar höger- eller vänsterhängt, kan du vara säker på att vårt towerskåp kommer att passa perfekt.

Placeras med Fördel som Avskärmare Bredvid Skrivbordet

En av fördelarna med vår towerförvaring är att den kan placeras bredvid skrivbordet som en avskärmare. Det ger dig både avskildhet och praktisk förvaring på samma gång. På så sätt kan du fokusera på ditt arbete samtidigt som du har dina viktiga kontorsmaterial nära till hands.

Praktiskt Skåp för Förvaring

Vårt towerskåp är en praktisk och mångsidig lösning för kontorsförvaring. Den är utformad för att möta behoven hos moderna arbetsplatser och är idealisk för att organisera allt från dokument till kontorsmaterial och personliga tillhörigheter.

Sagt om oss

4,7 Google reviews

Johan Schön

Jag uppleverar att ni/du svarar upp snabbt på våra behov, gärna kommer ut på plats för att säkerställa att ni uppfattat behovet korrekt.

Martinsson Elektronik

Malena Karlsson

Otroligt trevlig personal. Strålande service, snabba leveranser. Finns alla önskvärda prisnivåer. Bra tillgång till begagnade alternativ.

Sesami

Linda Forsberg

Fantastiskt duktig personal! Stort utbud av kontorsmöbler och kontorsstolar. Trevligt showroom där man kan kika på allt. Snabb leverans!

Ladda ner produktkatalog 2023/24

Skapa din egna stil med vår produktkatalog 2023/24! Ladda ner den idag för att upptäcka de senaste trenderna och inspirationen för ditt kontor

Ring oss för beställning idag

031-83 01 20

Kontakta oss för beställning

Vit Laminat med Stilrent Handtag Ger Tidlöst Intryck

Förvaring behöver inte vara tråkig. Vårt towerskåp är tillverkat i vit laminat och har ett stilrent handtag som ger en tidlös och professionell känsla. Den eleganta designen kompletterar din kontorsinredning och ger ett snyggt utseende till din arbetsplats.

Uppgradera Ditt Kontor Med Vår Towerförvaring

Om du letar efter en smidig och effektiv lösning för kontorsförvaring, överväg att inkludera vår towerförvaring i din kontorsinredning. Med dess unika funktioner och eleganta design är den ett utmärkt tillskott till ditt kontor. Kontakta oss på Kontorsmiljö för att få mer information om vår towerförvaring och andra kontorsmöbler. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt lösningar för att förbättra din arbetsmiljö.

Om kontorsmiljö

Vi är ett inredningsföretag som jobbar med korta ledtider, allt för att möta marknadens krav på flexibla och snabba lösningar.

Vi lagerför stora delar av vårt sortiment. Vi erbjuder inredningslösningar för kontor och offentliga miljöer. Allt ifrån att inreda ett enskilt rum eller utrymme till komplexa uppdrag där vi är med från idé till färdigställande med leverans och montering av möbler och inredning.

Nyförsäljning, uthyrning samt återbruksförsäljning.