Hurtsar

En hurts är en praktisk förvaringslösning för kontoret. De kommer i olika former och storlekar, men deras gemensamma syfte är att organisera och lagra viktiga kontorsmaterial och dokument. Här är några skäl varför hurtsar är en viktig del av ett funktionellt kontor.

Vårt sortiment av hurtsar

Ring oss för beställning idag

031-83 01 20

4,7 Google reviews

Endast ett sökresultat

Filtrera efter pris

Hurtsar för ett funktionellt kontor

Hurtsar spelar en avgörande roll när det gäller att skapa ett funktionellt kontor. De hjälper till att organisera och förvara kontorsmaterial, vilket minskar oredan och ökar effektiviteten. En välordnad arbetsplats gör det lättare att hitta vad du behöver och främjar en produktiv arbetsmiljö.

Hurts – En utmärkt förvaringsmöbel

En hurts är mycket mer än bara en vanlig förvaringsmöbel. Den har en praktisk funktion, men den kan också vara en del av din kontorsinredning. Med olika färger och designs att välja mellan kan du hitta en hurts som passar perfekt med resten av din inredning.

Allt är nära till hands med lådhurtsar

Lådhurtsar är idealiska för att hålla dina kontorsmaterial och dokument nära till hands. Dessa små och smidiga hurtsar passar enkelt under skrivbordet eller i ditt arbetsområde. De har vanligtvis flera lådor som ger dig gott om förvaringsutrymme.

Hjul som går att låsa

De flesta hurtsar är utrustade med hjul som kan låsas. Detta ger dig flexibilitet att enkelt flytta hurtsen när det behövs och säkerheten att låsa den på plats när du hittat rätt plats.

Sagt om oss

4,7 Google reviews

Johan Schön

Jag uppleverar att ni/du svarar upp snabbt på våra behov, gärna kommer ut på plats för att säkerställa att ni uppfattat behovet korrekt.

Martinsson Elektronik

Malena Karlsson

Otroligt trevlig personal. Strålande service, snabba leveranser. Finns alla önskvärda prisnivåer. Bra tillgång till begagnade alternativ.

Sesami

Linda Forsberg

Fantastiskt duktig personal! Stort utbud av kontorsmöbler och kontorsstolar. Trevligt showroom där man kan kika på allt. Snabb leverans!

Ladda ner produktkatalog 2023/24

Skapa din egna stil med vår produktkatalog 2023/24! Ladda ner den idag för att upptäcka de senaste trenderna och inspirationen för ditt kontor

Ring oss för beställning idag

031-83 01 20

Kontakta oss för beställning

Låsbar lådhurts på hjul

Om du hanterar känslig information eller värdefulla föremål, kan en låsbar lådhurts vara en utmärkt lösning. Den ger extra säkerhet och skydd för dina värdefulla tillgångar. Våra lådhurtsar har lås som standard.

Färg och design på hurtsen

Hurtsar finns i olika färger och design. Du kan välja en färg som matchar ditt kontors inredning och välja en design som passar din personliga smak. Kontakta oss för att höra mer om vad det finns för alternativ.

Vit rullhurts

Vit rullhurts är en populär val för många kontor. Deras rena och minimalistiska design passar in i olika inredningsstilar. Dessa hurtsar är också enkla att flytta tack vare sina hjul, vilket gör dem mycket flexibla och användbara i olika delar av kontoret.

Behöver ni hurtsar på arbetsplatsen?

Oavsett om du driver ett litet företag eller arbetar inom en större organisation, kan ni dra stor nytta av hurtsar på arbetsplatsen. De hjälper till att organisera och förvara viktiga kontorsmaterial och dokument och hålla arbetsplatsen organiserad.

Skrivbordshurts med hjul

Skrivbordshurtsar med hjul är praktiska för att organisera din arbetsplats. Du kan enkelt flytta dem runt efter behov och ha allt du behöver inom räckhåll. Dessa hurtsar är särskilt användbara för att förvara papper, pennor och andra kontorsmaterial.

Köp hurtsar

Om du är i behov av hurtsar, kan du enkelt hitta ett brett utbud av produkter online eller i butik. Oavsett ditt behov och din arbetsmiljö finns det en hurts som kan hjälpa dig att organisera ditt kontor och öka din produktivitet.