Snygga & ergonomiska stolar hittar du hos oss på Kontorsmiljö

 

Stolar är en viktig del av din arbetsplats. De påverkar inte bara komforten utan också produktiviteten och hälsan hos dina anställda. På Kontorsmiljö erbjuder vi ett brett utbud av snygga och ergonomiska stolar som passar alla behov. Här är några tips att tänka på när du ska köpa stolar till ditt kontor:

Alla Stolar

Ring oss för beställning idag

031-83 01 20

4,7 Google reviews

Visar 1–50 av 65 resultat

Filtrera efter betyg

Att tänka på när du ska köpa stol

Innan du väljer en stol, överväg dess syfte och plats. Ska den användas vid skrivbordet, i mötesrummet eller i receptionen? Ergonomi är viktigt, så leta efter stolar med justerbara funktioner som ryggstöd, armstöd och höjd.

Sagt om oss

4,7 Google reviews

Johan Schön

Jag uppleverar att ni/du svarar upp snabbt på våra behov, gärna kommer ut på plats för att säkerställa att ni uppfattat behovet korrekt.

Martinsson Elektronik

Malena Karlsson

Otroligt trevlig personal. Strålande service, snabba leveranser. Finns alla önskvärda prisnivåer. Bra tillgång till begagnade alternativ.

Sesami

Linda Forsberg

Fantastiskt duktig personal! Stort utbud av kontorsmöbler och kontorsstolar. Trevligt showroom där man kan kika på allt. Snabb leverans!

Ladda ner produktkatalog 2023/24

Skapa din egna stil med vår produktkatalog 2023/24! Ladda ner den idag för att upptäcka de senaste trenderna och inspirationen för ditt kontor

Ring oss för beställning idag

031-83 01 20

Kontakata oss för beställnig

Kontorsstol_NS09_fram

En stol för varje tillfälle

Det finns olika typer av stolar för olika ändamål. För möten kan du välja bekväma konferensstolar, medan arbetsstationer kräver ergonomiska kontorsstolar. I kafeterian kan du överväga sittplatser som passar till matborden.

Räkna på hur mycket plats som behövs

Innan du köper stolar, mät utrymmet där de kommer att placeras. Det är viktigt att säkerställa att stolarna passar utan att överbelasta rummet. Se även till att det finns tillräckligt med rörelsefrihet runt stolarna.

Det finns många olika varianter av stolar

Olika typer av stolar för olika sammanhang. Vi har en blanding av produkter inom stolkategoirn, behöver du matstolar, kontorsstolar, loungestolar, barstolar? Det finns hos oss. Hittar du inte den stol du söker här på vår websida så tveka inte att kontakta oss så kan vi kanske presenterna några andra stolar som ger rätt känslan till ditt kontor.

Ergonomiska stolar för kontorsjobb

För de som tillbringar långa timmar framför en dator är ergonomiska stolar avgörande. De hjälper till att minska belastning på ryggen och främja en bekväm arbetsställning.

Köp kvalitet

Kvalitetsstolar är en långsiktig investering. De håller längre och ger bättre ergonomisk support. Tänk på att det är bättre att investera i högkvalitativa stolar från början än att behöva byta ut dem i framtiden.

Oavsett om du behöver stolar för ditt kontor, mötesrum, väntrum eller någon annan plats på din arbetsplats, hittar du dem hos oss på Kontorsmiljö. Vårt sortiment inkluderar stolar i olika stilar, färger och prisklasser. Besök vår butik eller kontakta oss för att hitta de perfekta stolarna för din arbetsplats.

Kontorsstol ns07 Nackstöd

Hos oss hittar du alla typer av stolar som behövs till kontoret

Hos oss på kontorsmiljö hittar du ett stort utbud av stolar till hela kontoret. Vi har ergonomiska kontorsstolar, barstolar, stolar med eller utan ryggstöd.

Om oss

Vi är ett inredningsföretag som jobbar med korta ledtider, allt för att möta marknadens krav på flexibla och snabba lösningar.

Vi lagerför stora delar av vårt sortiment. Vi erbjuder inredningslösningar för kontor och offentliga miljöer. Allt ifrån att inreda ett enskilt rum eller utrymme till komplexa uppdrag där vi är med från idé till färdigställande med leverans och montering av möbler och inredning.

Nyförsäljning, uthyrning samt återbruksförsäljning.