Receptionsdisk för entré – Kontorsmiljö

En receptionsdisk är en viktig del av kontorets entré och fungerar som en central plats för besökare och receptionister. Denna viktiga möbel bör kombinera design, funktion och ergonomi för att skapa en välkomnande och effektiv arbetsmiljö.

Vårt sortiment av receptionsdiskar

Ring oss för beställning idag

031-83 01 20

4,7 Google reviews

Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.

Filtrera efter pris

Vad är en bra receptionsdisk?

En bra receptionsdisk bör vara funktionell och ergonomiskt utformad för att underlätta arbetsprocessen för receptionisten. Den bör också vara attraktiv och välkomnande för besökare. En receptionsdisk som kombinerar dessa egenskaper skapar en positiv första intryck och hjälper till att skapa en professionell arbetsmiljö.

Oavsett dina behov och preferenser kan du hitta den perfekta receptionsdisken hos oss för att förbättra din arbetsplats och ge besökare en varm och professionell mottagning.

Receptionsdiskar efter tycke och smak

Det finns ett brett utbud av receptionsdiskar att välja mellan, och det är viktigt att hitta en som passar din personliga smak och arbetsplatsens estetik. Oavsett om du föredrar en modern, minimalistisk design eller en mer traditionell och klassisk stil, kan du hitta en receptionsdisk som passar dina preferenser.

Vilka färger och material gillar du?

Färger och material spelar en viktig roll när du väljer en receptionsdisk. Du kan välja mellan olika färger som passar din företagsprofil eller harmonierar med den övergripande inredningen. Materialval som trä, laminat eller metall ger dig möjlighet att anpassa din receptionsdisk efter dina preferenser.

Sagt om oss

4,7 Google reviews

Johan Schön

Jag uppleverar att ni/du svarar upp snabbt på våra behov, gärna kommer ut på plats för att säkerställa att ni uppfattat behovet korrekt.

Martinsson Elektronik

Malena Karlsson

Otroligt trevlig personal. Strålande service, snabba leveranser. Finns alla önskvärda prisnivåer. Bra tillgång till begagnade alternativ.

Sesami

Linda Forsberg

Fantastiskt duktig personal! Stort utbud av kontorsmöbler och kontorsstolar. Trevligt showroom där man kan kika på allt. Snabb leverans!

Ladda ner produktkatalog 2023/24

Skapa din egna stil med vår produktkatalog 2023/24! Ladda ner den idag för att upptäcka de senaste trenderna och inspirationen för ditt kontor

Ring oss för beställning idag

031-83 01 20

Kontakta oss för beställning

Receptionsdiskens storlek

Storleken på receptionsdisken är också viktig. Den bör vara tillräckligt rymlig för att rymma all nödvändig utrustning och rymma flera receptionister om det behövs. Dess storlek bör vara proportionerlig till din entrés storlek och layout.

Brett sortiment av receptionsdiskar

Vi erbjuder ett brett sortiment av receptionsdiskar som kan passa olika arbetsplatser och behov. Oavsett om du behöver en kompakt receptionsdisk för en mindre entré eller en större disk med extra förvaringsutrymme, kan du hitta den hos oss.

Hos oss kan du köpa prisvärda receptionsdiskar med rätt design till rätt pris – vare sig man är framför eller bakom disken

Oavsett om du befinner dig framför eller bakom receptionsdisken, är det viktigt att ha en design som passar din arbetsplats och behov. Hos oss hittar du prisvärda receptionsdiskar med rätt design till rätt pris.